Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Win7 x64 will no longer boot properly after innstalling SP1

14 Jul 2012   #11
Tharayman

Windows7 64bit ultimate SP1
 
 

Built from parts(all brand new)...


My System SpecsSystem Spec
.
14 Jul 2012   #12
karlsnooks

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

Have you run MemTest86+ yet?

RAM - Test with Memtest86+

Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool

where did you get your Win 7?
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2012   #13
Tharayman

Windows7 64bit ultimate SP1
 
 

To be completely honest I don`t know how to use that program! I tried innstalling it to a USB pendrive but the thing wouldnt boot. Do I have to write the bin version of the program to a CD/DVD?
My System SpecsSystem Spec
.

15 Jul 2012   #14
karlsnooks

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

Answer this question: Where did you get your Win 7?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Win7 x64 will no longer boot properly after innstalling SP1




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
How to properly remove Win7, in a dual boot config
Good afternoon. First off, I've been scouring Google for an answer to this (naturally including a couple tuts on this site), but most of those seem to involve a situation where 7 & 8 are installed on the same physical drive. My situation is this: Windows 7 was installed first. The System...
Installation & Setup
PC can no longer connect properly to the internet?
My GF told me her computer's firefox wasn't working, so I looked at it and found that Internet Explorer and a few other internet programs also weren't working. It doesn't return any sort of server not found error on the browsers, if I click a link it just seems to do absolutely nothing, it doesn't...
Network & Sharing
[BUG] moved Win7 partition - Win7 don't boot properly
Hello all, I come to you because I have a big problem : I had my HDD like that : - system reserved (primary) - Ubuntu (primary) - Win7 (primary) - Win8 (secondary) - DATA (secondary) (with all my users datas !!) I used >>Partion Wizard Home Edition<< to manage the partitions.
Installation & Setup
How do I properly dual boot a cloned/copy of my Win7 partition on SSD?
I have recently installed a new SSD drive and I am trying to clone my OS partition to it. I am having a separate issue of updating the firmware of the SSD (Plextor M3 128) but Windows 7 recognizes the drive is set up correctly (AHCI, Trim, Aligned). I then used Partition Wizard to copy my OS...
Installation & Setup
Windows no longer show my themes properly
I recently reinstalled windows 7 Ultimate 64bit and everything was going just fine untill today that i turned on the pc and saw that my theme didn't look right so i applied another theme and the same thing. here is a screenshot to better show what im saying: ImageShack&#174; - Online Photo and Video...
Themes and Styles
Desktop no longer will go to sleep properly..
i iddnt see the proper forum for this..mods are welcomed to move it..but for some reason my pc wont sleep properly...the monitors shut off the keyboard shut off but the pc itself still runs..i turned it off and turned it on my bios said press f2 to load defaults fro some reason..so i did..and then...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:51.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App