Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Ie 10 installed manually, still shows up in WU and won´t go away

13 Mar 2013   #1
Conditioned

Tomatoe
 
 
Ie 10 installed manually, still shows up in WU and won´t go away

So a couple of weeks ago or so I installed ie10 manually. All fine and good and works well. Today ofc ie 10 comes in windows update so I figure its an update or something and install it. When I reboot its again in windows update even though I installed it already. Also in 'Installed updates' 2 entrances show with ie10. I dont really foresee a huge problem with this but Im still wondering if you have any ideas on how to fix it?


My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2013   #2
Roderunner

Win7 H.Prem. 32bit+SP1
 
 

Hi Conditioned, uninstall it then let WU replace it or try it manually again like this:- Installing.pdf

-rr.jpg


My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2013   #3
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)
 
 

That type of thing usually indicates that the install didn't complete fully.

Please follow the Windows Update Posting Instructions and post the requested data
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2013   #4
Conditioned

Tomatoe
 
 

Thanks guys. I tried 5-6 different variants. What finally worked was safe mode, uninstall ie10, boot, then re-check wu and install. Thanks for your input and your time.
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2013   #5
Conditioned

Tomatoe
 
 

Lol :>
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2013   #6
Roderunner

Win7 H.Prem. 32bit+SP1
 
 

Just to be sure, run WU and re check for updates.
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2013   #7
Conditioned

Tomatoe
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Roderunner View Post
Just to be sure, run WU and re check for updates.
Done done and done. Thanks.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Ie 10 installed manually, still shows up in WU and won´t go away




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Manually add TV shows to Recorded TV?
I though that using the Recorded TV section would be PERFECT for managing the movie series that i ripped from my dvd archives, but WMP AND WMC refuse to see them, even though I added their folders into the Recorded tv libraries. Help? thanks.
Media Center
Can not get SP1 to be offered or installed manually
service-pack Downloaded and ran System Update Readiness Tool (KB947821) Readiness tool indicated a (KB947821) Hotfix ran. - Installation: Successful - Ran Windows Update - Window7 SP1 not offered.:( << Went to service pack center >> Service Pack Center - Microsoft Windows Selected "Download...
Windows Updates & Activation
neo basic 2165 - 4gb installed but only shows 3gb installed
hey guys got an issue her thats been like a stubbed toe - just cant let go of it - im using a dual core neo basic 2165 - i just recently upgraded my ram to 4gb 2x - 2gb -ddr2 800 but it just shows 2.75 usable - and only 3gb installed - ive tried every thing so far- still same result-...
Hardware & Devices
Manually install SATA drivers in XP partition, already installed?
BIOS setting: SATA AhcI partition 1: xp partition 2: 7 both boot,. but I want to use virtualbox to boot xp within 7 both are installed with SATA Ahci drivers, but the XP drivers do not work within Virtualbox (presuambly because the SATA chips are a bit different than what virtualbox emulates....
Drivers
Access denied (to delete) Type 1 fonts installed manually
I have several Type 1 fonts that I installed manually and now want to uninstall. When attempting to delete through the Control Panel route to Fonts, the error message is that the fonts are in use and cannot be deleted. No programs are open. When attempting to delete or change permissions through...
General Discussion
64bit installed on D but now shows on C
For 2 weeks I've had Vista on C drive and Win7(x86) on D drive. I've just formatted D and installed Win7(x64) and now, whether I boot with Vista or Win7, the OS I'm actually using is shown as being on C drive. So, when I boot Win7, all the files relating to Vista - plus all the other files which I...
Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:02.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App