Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ACER OEM W7x64 Non Genuine after HDD/Malware Issues

12 Apr 2014   #21
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)/Win10
 
 

Hmm - I need to revise my thinking a bit :(


Assuming the MGADiag comes back unchanged, please run these commands ...

TAKEOWN /F ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService /R
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService /grant:r "NT AUTHORITY\SYSTEM":(OI)(CI)(F)
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService /grant:r Administrators:(OI)(CI)(F)
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService /grant:r "NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE":(OI)(CI)(F)
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService /e /Q
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData


I have to go out now - back later to check how you got on!


My System SpecsSystem Spec
.
12 Apr 2014   #22
bjsracer

Win 7 x64 Home Premium
 
 

Code:
Diagnostic Report (1.9.0027.0):
-----------------------------------------
Windows Validation Data-->

Validation Code: 0
Cached Online Validation Code: 0x0
Windows Product Key: *****-*****-WJ2H8-R6B6D-7QJB7
Windows Product Key Hash: ckKNc+BBPDWmo1LUlOkraNjlQ34=
Windows Product ID: 00359-OEM-8992687-00006
Windows Product ID Type: 2
Windows License Type: OEM SLP
Windows OS version: 6.1.7601.2.00010300.1.0.003
ID: {E5FB64D2-6F10-45AB-8C58-173A0A925D38}(3)
Is Admin: Yes
TestCab: 0x0
LegitcheckControl ActiveX: N/A, hr = 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Product Name: Windows 7 Home Premium
Architecture: 0x00000009
Build lab: 7601.win7sp1_gdr.130828-1532
TTS Error: 
Validation Diagnostic: 
Resolution Status: N/A

Vista WgaER Data-->
ThreatID(s): N/A, hr = 0x80070002
Version: N/A, hr = 0x80070002

Windows XP Notifications Data-->
Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
File Exists: No
Version: N/A, hr = 0x80070002
WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

OGA Notifications Data-->
Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
Version: N/A, hr = 0x80070002
OGAExec.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

OGA Data-->
Office Status: 109 N/A
OGA Version: N/A, 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Office Diagnostics: 025D1FF3-364-80041010_025D1FF3-229-80041010_025D1FF3-230-1_025D1FF3-517-80040154_025D1FF3-237-80040154_025D1FF3-238-2_025D1FF3-244-80070002_025D1FF3-258-3

Browser Data-->
Proxy settings: N/A
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
Default Browser: C:\Users\LCLS\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
Download signed ActiveX controls: Prompt
Download unsigned ActiveX controls: Disabled
Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
Active scripting: Allowed
Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

File Scan Data-->

Other data-->
Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{E5FB64D2-6F10-45AB-8C58-173A0A925D38}</UGUID><Version>1.9.0027.0</Version><OS>6.1.7601.2.00010300.1.0.003</OS><Architecture>x64</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-7QJB7</PKey><PID>00359-OEM-8992687-00006</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-987475376-978822867-1750259723</SID><SYSTEM><Manufacturer>Acer</Manufacturer><Model>Aspire X3960</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends Inc.</Manufacturer><Version>P01-A0                 </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="6"/><Date>20101120000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>F9F93607018400FE</HWID><UserLCID>0C09</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>AUS Eastern Standard Time(GMT+10:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>ACRSYS</OEMID><OEMTableID>ACRPRDCT</OEMTableID></OEM><GANotification/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults>  

Spsys.log Content: 0x80070002

Licensing Data-->
C:\Windows\system32\slmgr.vbs(1131, 5) Microsoft VBScript runtime error: Permission denied

Windows Activation Technologies-->
HrOffline: 0x00000000
HrOnline: N/A
HealthStatus: 0x0000000000000000
Event Time Stamp: N/A
ActiveX: Registered, Version: 7.1.7600.16395
Admin Service: Registered, Version: 7.1.7600.16395
HealthStatus Bitmask Output:


HWID Data-->
HWID Hash Current: KgAAAAEAAQABAAEAAAABAAAAAQABAAEA6GHWfThNnBd4duwOCE50zy5z

OEM Activation 1.0 Data-->
N/A

OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: yes
Windows marker version: 0x20001
OEMID and OEMTableID Consistent: yes
BIOS Information: 
  ACPI Table Name	OEMID Value	OEMTableID Value
  APIC			ACRSYS		ACRPRDCT
  FACP			ACRSYS		ACRPRDCT
  HPET			ACRSYS		ACRPRDCT
  MCFG			ACRSYS		ACRPRDCT
  SSDT			AMICPU		PROC
  SLIC			ACRSYS		ACRPRDCT
My System SpecsSystem Spec
12 Apr 2014   #23
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)/Win10
 
 

That's different!


Licensing Data-->
C:\Windows\system32\slmgr.vbs(1131, 5) Microsoft VBScript runtime error: Permission denied

Please run these commands again so we can see the current status....

ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Localservice
My System SpecsSystem Spec
.

12 Apr 2014   #24
bjsracer

Win 7 x64 Home Premium
 
 

Code:
C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData
C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData NT AUTHORITY\SYSTEM:(F)
                                                  BUILTIN\Administrators:(F)
                                                  BUILTIN\Administrators:(I)(OI)
(CI)(F)
                                                  NT SERVICE\TrustedInstaller:(I
)(F)
                                                  NT SERVICE\TrustedInstaller:(I
)(CI)(IO)(F)
                                                  NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(F)
                                                  NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(OI)(CI
)(IO)(F)
                                                  BUILTIN\Administrators:(I)(OI)
(CI)(IO)(F)
                                                  BUILTIN\Users:(I)(RX)
                                                  BUILTIN\Users:(I)(OI)(CI)(IO)(
GR,GE)
                                                  LCLS-PC\Brad:(I)(F)
                                                  CREATOR OWNER:(I)(OI)(CI)(IO)(
F)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice
C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice NT AUTHORITY\SYSTEM:(F)
                                          BUILTIN\Administrators:(F)
                                          BUILTIN\Administrators:(OI)(CI)(F)
                                          NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(F)
                                          NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(CI)(IO
)(F)
                                          NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(F)
                                          NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(OI)(CI)(IO)(F)

                                          BUILTIN\Administrators:(I)(F)
                                          BUILTIN\Administrators:(I)(OI)(CI)(IO)
(F)
                                          BUILTIN\Users:(I)(RX)
                                          BUILTIN\Users:(I)(OI)(CI)(IO)(GR,GE)
                                          LCLS-PC\Brad:(I)(F)
                                          CREATOR OWNER:(I)(OI)(CI)(IO)(F)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles
C:\Windows\ServiceProfiles NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(F)
                           NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(CI)(IO)(F)
                           NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(F)
                           NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                           BUILTIN\Administrators:(I)(F)
                           BUILTIN\Administrators:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                           BUILTIN\Users:(I)(RX)
                           BUILTIN\Users:(I)(OI)(CI)(IO)(GR,GE)
                           CREATOR OWNER:(I)(OI)(CI)(IO)(F)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Localservice
C:\Windows\ServiceProfiles\Localservice NT AUTHORITY\SYSTEM:(OI)(CI)(F)
                                        BUILTIN\Administrators:(OI)(CI)(F)
                                        NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE:(OI)(CI)(F)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

C:\Windows\system32>
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2014   #25
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)/Win10
 
 

How on earth did TrustedInstaller (and your User account) get in there? - Must be the propagation command I used
It has no rights to be there.

Please run the following commands, and post the results - then I'll try and tidy up a little, since the 'replace' and propagation commands I attempted to use obviously worked differently to what I expected

ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice /remove TrustedInstaller /T
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice /remove Brad /T
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2014   #26
bjsracer

Win 7 x64 Home Premium
 
 

Completed, didn't think I needed to paste at least 1829 lines

Code:
C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice /remove TrustedInstaller /T
Successfully processed 0 files; Failed processing 0 files

ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice /remove Brad /T
............
Successfully processed 1829 files; Failed processing 0 files
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2014   #27
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)/Win10
 
 

Oh wow! Ooops, big time...

Let's have another look at them now.

ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles

(the LocalService appears to be OK)
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2014   #28
bjsracer

Win 7 x64 Home Premium
 
 

Code:
C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData
C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData NT AUTHORITY\SYSTEM:(F)
                                                  BUILTIN\Administrators:(F)
                                                  BUILTIN\Administrators:(I)(OI)(CI)(F)
                                                  NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(F)
                                                  NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(CI)(IO)(F)
                                                  NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(F)
                                                  NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                                                  BUILTIN\Administrators:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                                                  BUILTIN\Users:(I)(RX)
                                                  BUILTIN\Users:(I)(OI)(CI)(IO)(GR,GE)
                                                  LCLS-PC\Brad:(I)(F)
                                                  CREATOR OWNER:(I)(OI)(CI)(IO)(F)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice
C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice NT AUTHORITY\SYSTEM:(F)
                                          BUILTIN\Administrators:(F)
                                          BUILTIN\Administrators:(OI)(CI)(F)
                                          NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(F)
                                          NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(CI)(IO)(F)
                                          NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(F)
                                          NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                                          BUILTIN\Administrators:(I)(F)
                                          BUILTIN\Administrators:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                                          BUILTIN\Users:(I)(RX)
                                          BUILTIN\Users:(I)(OI)(CI)(IO)(GR,GE)
                                          LCLS-PC\Brad:(I)(F)
                                          CREATOR OWNER:(I)(OI)(CI)(IO)(F)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles
C:\Windows\ServiceProfiles NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(F)
                           NT SERVICE\TrustedInstaller:(I)(CI)(IO)(F)
                           NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(F)
                           NT AUTHORITY\SYSTEM:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                           BUILTIN\Administrators:(I)(F)
                           BUILTIN\Administrators:(I)(OI)(CI)(IO)(F)
                           BUILTIN\Users:(I)(RX)
                           BUILTIN\Users:(I)(OI)(CI)(IO)(GR,GE)
                           CREATOR OWNER:(I)(OI)(CI)(IO)(F)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

C:\Windows\system32>
... and I just realised I do not have non genuine showing on desktop.... der
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2014   #29
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)/Win10
 
 

I think I see what's needed...
Please run the following commands in an Elevated Command Prompt, and post the results.

ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice /d /q
ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice

It should only be a few lines
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2014   #30
bjsracer

Win 7 x64 Home Premium
 
 


C:\Windows\system32>ICACLS C:\Windows\ServiceProfiles\Networkservice /d /q
Invalid parameter "/d"
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ACER OEM W7x64 Non Genuine after HDD/Malware Issues




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
windows genuine issues
I have problems with widows, I am getting the watermark of not being genuine. I know I have genuine windows. can you help me? Diagnostic Report (1.9.0027.0): ----------------------------------------- Windows Validation Data--> Validation Code: 0 Cached Online Validation Code: 0x0
Windows Updates & Activation
Issues Loading Win 7 on SSD on Acer M3970
I am trying to get my Ace Aspire M3970 tower upgraded. I have installed a Verbatim 120GB SSD drive that I hope to install Windows 7 on, so that I can then upograde to Windows 8... I would prefer to have the system on the SSD, and leave the HDD for data. In using the ACER recover disks that I...
Installation & Setup
Malware issues - Windows 7
I just lent my computer to my brother, and it came back with a "windows 7 security" malware. I don't understand how it got through, but I guess that doesn't fully matter as much as getting rid of this. I ran malware bytes, the free version, and it said it removed the files, but when I restarted...
System Security
Acer USB Issues
I have an Acer Aspire 5551 notebook and today i plugged in my friend's blackberry and now my USB ports will not detect anything i plug in, no beeps or warnings just no response. Acer has no USB drivers on their site for my machine only for the card reader... In my device manager everything shows up...
General Discussion
Acer wireless lan issues
Hi All I need some help with a wireless lan issue on a windows 7 machine,Aspire 5532 with atheros wireless built in. I am running a wireless network with wep setup (some older machine not supporting wpa) I have a number of xp pc on the network running fine along with a macbook and a windows 7...
Network & Sharing
Two issues: Upgrade install of W7x86 fails and W7x64 fails to clean install
Clean installing W7 x86 is no problem. But 1) upgrading Vista x86 to W7 x86 fails and automatically rolls back to Vista, and 2) attempt to clean install W7 x64 results in BSOD when rebooting to finalize the process. Any suggestion would be appreciated.
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:21.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App