Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows Backup Issue...

11 Jul 2011   #11
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

I have asked for an assist from one of our experts in that area.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Jul 2011   #12
SlasherIT

Ubuntu 12.10
 
 

Ok thanks, don't really know how parts of my Windows 7 got corrupted, all I do is game really...

@whs, thanks for trying to help me

I've attached the log again after running the command, but I don't think the log changed much... Nevertheless, here you go.

Attachment 164543
My System SpecsSystem Spec
11 Jul 2011   #13
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

Did not see you Wolfgang when I made the prior post.
My System SpecsSystem Spec
.

11 Jul 2011   #14
SlasherIT

Ubuntu 12.10
 
 

Ok...
My System SpecsSystem Spec
11 Jul 2011   #15
SlasherIT

Ubuntu 12.10
 
 

Anyone?
My System SpecsSystem Spec
11 Jul 2011   #16
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

I thought that WHS asked you to reformat the cbs doucment and submit.
My System SpecsSystem Spec
11 Jul 2011   #17
SlasherIT

Ubuntu 12.10
 
 

If you looked a few posts up, you would see that I have already done so and am waiting
My System SpecsSystem Spec
11 Jul 2011   #18
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

Did you use the troubleshooting tutorial that I posted?
My System SpecsSystem Spec
11 Jul 2011   #19
t-4-2

Windows 7 Home Premium 64-bit, SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SlasherIT View Post
Hi,

VSS Service is running and is automatic, I can't see the 'Event System' service at all...

This is not the work of a virus, as I don't have any viruses on my system for sure...
I am running Win 7 Home premium 64-bit, using ext. hard drive for scheduled files backup.

In my computer, under Services application, Volume Shadow Copy is supposed to be Manual, not Automatic.

'Event System' service = COM + Event System
My System SpecsSystem Spec
11 Jul 2011   #20
SlasherIT

Ubuntu 12.10
 
 

@richc46, yes I have used the tutorial, that's where I used the suggestion to do a sfc /scannow, which I have posted the log already. I have tried booting in Safe Mode, but there is no option for managing system restore or restore points at all. Windows Backup won't even open in Safe Mode as well.

@t-4-2, If a service is Manual or Automatic, it doesn't really matter, the end result is the same. And yes, if you had read the previous posts you would have seen that I already figured that out .
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows Backup Issue...




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Issue when running Windows Backup
Hi. Would start Windows backup. I get the info shown below. What can I do to get rid of this ?
Backup and Restore
Windows backup issue?
Hello all, I have a general question about Windows Backup. I backed up my computer using Windows Backup a few months back, using my external hard drive. I want to backup my computer again, but I don't know if the new back up would replace the old backup, or if it would add to the original...
Backup and Restore
Issue with Windows Backup creating System Image
Need help with a Windows backup problem. I'm trying to create a system image of my OS drive (C). This is an SSD drive. Anyway whenever I attempt to create the image, Windows Backup automatically selects my game drive (M) along with C drive and I canít deselect it. In short I have no choice but...
Backup and Restore
Backup issue
Hi,i have an problem with backup on my 7 prof,because when i do the backup he does it goed,but i saw on the backup config,that win xp prof ,that he's installed on other hdd,he's going thogether with 7 on the same backup,when both os's are installed on separeted hdd's,i think this is weird for me?!?...
Backup and Restore
Backup Issue
Hello, For the first time i want to backup my computer, i go to backup&restore and press on make a backup, the system doesn't show my hard drive( i have two hard drive 1.System (OS) 2. HD with 1TB. It's only show my CD drive. This problem mybe look familiar to someone ?
Backup and Restore


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:51.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App