Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: System Restore is not working

04 Oct 2013   #1
antares

Windows XP Professional SP3/Windows 7 Ultimate x64
 
 
System Restore is not working

Hi, I'm unable to either create a restore point or restore, additionally there's an issue activating System Restore, and the list as you can see in the screenshot displays "C" as "Missing". No idea what's going on, any help appreciated.


UPDATE: Never mind,after clicking the OK button and rebooting System Restore is functioning fine again, weird


My System SpecsSystem Spec
.
05 Oct 2013   #2
AmericanPharaoh

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Solved
My System SpecsSystem Spec
Reply

 System Restore is not working




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
System Restore not working
I am not sure this is the right forum, but I thought I would start here. I attempted to restore to a point I created last night. I received a message that the system could not be restored to that point. I also received a warning that my Avast AV 2015 Background Service was not running. ...
Backup and Restore
System Working fine but reboots to system restore
Hello, I will try to explain this as best as I can so if you need any more information please ask and I will gladly answer. If this is in the wrong forum I apologize. If it is please redirect me and I will post it there. I have built 11 computers, all containing the EXACT same hardware and...
Installation & Setup
System Restore not working
I've not had any 'auto' restore points in the 3 months I've had PC. Guess I was supposed to configure it at time of setting up machine. Anyway . . .got into it & found what looks like a folder icon:PQSERVICE -- Protection:Off. Am I supposed to turn it on too?
Backup and Restore
System Restore not Working
I recently ran a Registry cleaner and being a Newbie have done something to my registry. I cannot systems restore it just says %systemroot%registration Destination: ComPlus Staging Is there anyway to rectify this. Liz
Backup and Restore
Backup and restore (Not System Restore) Not Working
When I try to back up and restore (my files) it does not complete. I get the message disk full. I tried to uncheck the (shut off and delte all files from system restore) but that does not help. When I check the amount of space available on the D drive, it shows as full, but system restore seems to...
Backup and Restore


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:32.
Twitter Facebook Google+