System Restore did not complete successfully: Silverlight


  1. Posts : 78
    Windows 7 Professional x64
       #1

    System Restore did not complete successfully: Silverlight


    Background: I'm having a problem with Saving download files on IE10, but Run or Open works [Later: see my reply]. I foolishly clicked Run on a program on Tucows, and it installed a bunch of crap on my system. I've checked for viruses, all clean.

    The problem: I tried to do a System Restore, but got this message:



    I tried from Safe Mode, and from the F8 menu, same result.

    I removed all the crap from Tucows manually, ran CCleaner, deleted all the Restore Points, turned off System Restore, rebooted, turned it back on, made a new Restore Point to test.

    Now when I try to restore, its tells me that System Restore is turned off (it isn't).

    Suggestions?
    Last edited by nigelmercier; 12 Oct 2013 at 05:33.
      My Computer


  2. Posts : 78
    Windows 7 Professional x64
    Thread Starter
       #2

    nigelmercier said:
    Now when I try to restore, its tells me that System Restore is turned off (it isn't).
    Fixed it!

    First of all I did a reinstall of Silverlight for the original problem.

    Then did the stuff in the first reply to this thread, then turned System Protection off and on again.

    [Later] These actions have also fixed my IE10 download issue!
    Last edited by nigelmercier; 12 Oct 2013 at 05:32. Reason: Added Silverlight link
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 11:59.
Find Us