Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with System Restore - usb drive not recognised

05 Jan 2017   #11
marsmimar

Microsoft Community Contributor Award Recipient

 
 

I found this thread on the Microsoft Answers forum. Hopefully the suggestions provided can help you.

System Image Recovery - Can't find System Image - Microsoft Community


My System SpecsSystem Spec
.
05 Jan 2017   #12
theRsole

Windows 7 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by marsmimar View Post
I found this thread on the Microsoft Answers forum. Hopefully the suggestions provided can help you.

System Image Recovery - Can't find System Image - Microsoft Community
that looks like the right answer, thanks - only problem is I've reinstalled everything now anyway (minus the bloatware), at least I'll know for the next time - thanks very much
My System SpecsSystem Spec
07 Jan 2017   #13
marsmimar

Microsoft Community Contributor Award Recipient

 
 

Ah... sorry I wasn't fast enough with the link. Hopefully you won't need it now that everything (minus the bloatware) has been reinstalled. Best of luck with the new system and thanks for posting back.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Problem with System Restore - usb drive not recognised




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
problem with Seagate Expansion Drive not recognised
Hi, I'm new to the forum so please bear with me! So I've been using my external hard drive for over a year to store music and photos; it has a 500GB capacity. But recently when I've plugged my hard drive in it's not showing under my computer, or if it does show it wont open and I keep getting...
Hardware & Devices
System Image partitions C: drive after system restore
I've recently purchased a 256GB Crucial MX100 to upgrade and troubleshoot an old 90GB OCZ Vertex SSD. I made a 90GB Partition to create my system image on a 1TB WD Elements HDD. I succeeded in the system image restore, but when I checked "My Computer" to view the drive it only recognized it...
Backup and Restore
SSD (Boot system) Drive sometimes not recognised on boot
Relevant Computer Specification OS Version: Windows 7 Ultimate Edition 64-bit SP1 (Build 7601) Drives: MT-CT256 M4SSD2 (driver 6.1.7600.16385, provider MS) WDC WD30 EZRX-00DC0B0 (driver 6.1.7600.16385, provider MS) Problem
Hardware & Devices
Help! Problem with system restore and SMART Hard Drive detection
Hi, I have a Dell XPS laptop which for whatever reason decided one day not to boot. I took the opportunity to do a backup and full restore using Dell DataSafe (?) which crashed and got stuck at 29%. On attempting to restart my computer I receive an error message from SMART that my hard drive...
Backup and Restore
Windows 7 System restore problem no restore points
I have seen numerous people are having this problem but I have not been able to find a solution that works for me. I figured I would post my own problem and maybe somebody could recommend a solution. I have been trying to use Windows System Restore on Windows 7 Home Premium. I have created...
Backup and Restore
Problem with Word 2003 after system repair and system restore ?
Office Version:Office 2003 Operating System:Windows 7 http://i4.social.answers.microsoft.com/Forums/resources/images/trans.gif?cver=2.13.0068.4 After a number of issues regarding my HP OfficeJet 7410 All-In-One problems (absolutely no help from HP by the way)...I decided to try a "System...
Backup and Restore


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:05.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App