Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: system restore image please help.....

16 Jul 2010   #81
dezigner98

windows 7 home
 
 

thank you all
just getting one error "bluetooth software licence file not found. (2)" does anyone have any ideas on how to fix this?




Attached Images
system restore image  please help.....-bluetooth-error.jpg 
My System SpecsSystem Spec
.
17 Jul 2010   #82
gregrocker

 

I would go to Device Manager and reinstall the drivers for any Bluetooth Devices.

What Bluetooth devices do you have on there?

An error like this can have it's text Googled to find almost all of the existing knowledge about it.
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2010   #83
dezigner98

windows 7 home
 
 

i have been googling it.... couldn’t find anything relevant. Mostly about HP laptops windows xp and a widdcom driver. the only bluetooth device that i know i have is my blackberry. have any suggestions? take a look...


Attached Thumbnails
system restore image  please help.....-bluetooth-device.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

17 Jul 2010   #84
severedsolo

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Try uninstalling the Dell Bluetooth driver listed there, and install this one: Drivers and Downloads
My System SpecsSystem Spec
18 Mar 2011   #85
tej1usa

7 ultimate 32
 
 

I am having trouble with internet explorer when I try and go to a sight with google I get an opps error or cant find page I have tried everything I know but page wont load. if I refresh enought it will finally come up. but then next page same way I didnt have this problem with xp pro done a complete install with windows 7 ultimate 32 and had problems with the internet. can someone help I have three computers on this home network and they all have this problem. I am connected 100% to cox internet. but google is killing me.
My System SpecsSystem Spec
18 Mar 2011   #86
gregrocker

 

Try using Firefox for awhile to see if the problem persists. It may be your connection.
My System SpecsSystem Spec
18 Mar 2011   #87
tej1usa

7 ultimate 32
 
 

thank you I am having the same problem in firefox. I talked to someone at cox and they gave me the same old run around there internet is working fine. thanks for the reply
My System SpecsSystem Spec
Reply

 system restore image please help.....




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
System Image partitions C: drive after system restore
I've recently purchased a 256GB Crucial MX100 to upgrade and troubleshoot an old 90GB OCZ Vertex SSD. I made a 90GB Partition to create my system image on a 1TB WD Elements HDD. I succeeded in the system image restore, but when I checked "My Computer" to view the drive it only recognized it...
Backup and Restore
Using System Image to get to earlier System Restore.
Hello for the past 4 days i have had an issue where my computer just fails to boot without going through some ritual (after it lets me log on it works 100% fine till i shut it off again). I believe this was caused by some driver update that went wrong but i have done so much since then that i cant...
Backup and Restore
Restore from an image without an entry present in System Restore
Hi, I've made a restore point using system restore and saved the image onto my external HDD and later restored it to its factory state using Dell Local Backup. However, now that I want to restore from the image on my external HDD, I can't find the entry in system restore since I've restored...
Backup and Restore
System Image on System Restore Disk Not Reading After Crash
Using preinstalled Win 7 Home Premium 64bit on an HP 6813w Pavilion. The original hard drive, a Hitachi HDS721010CLA332 1Tb crashed. 1) System Recovery discs was made along with a System Recovery with System Image disc. 2) A more current System Image was made on an external hard drive. The...
Backup and Restore
System Restore will not recognize System Image DVDs
I have been combing these forums for three days looking for a solution to my problem, with no luck. I finally decided to sign up and post a thread detailing the issue, so here goes: ASUS Essentio CG8350 Windows 7 Home Premium x64 Basically, my stepmother wanted to install calibre so she...
Backup and Restore
System Restore only shows an Image Restore Point
I want to restore my system to yesterday but the only restore point shown is 6-month old system image restore point. Are there any hidden restore points? And, how can I access them?
Backup and Restore


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:39.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App