Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE 8: Weird go-back issue

24 Dec 2010   #21
OEM

OS3.5
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hopalong X View Post
Okay I didn't read
Quote:
"Crazy Ferret LADY"
It was OEM's fault. LOL


Good idea Ageeb.

I forgot about that.
If that works it isn't the web site. It worked for other people as someone posted.

Remove add ons one at a time from regular IE if the No Add on version works right.

Ageeb your a genius!
It's Always my fualt!!! LOL

Hope Ageeb's solution works for ya!


My System SpecsSystem Spec
.
24 Dec 2010   #22
roncerr

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ACWN View Post
...I really dont want to reset it because I'm worried about what it will change....
After you press the "Reset..." button a window will pop-up saying what it will do and it won't delete any "personal settings" unless you check the box to do that. So you will have time to change your mind about resetting. Mainly it just removes add-ons and restores the default "Internet Options", which is fairly harmless. Once you get deviant art working you can re-enable addons and change some customizations back to your preference.
My System SpecsSystem Spec
24 Dec 2010   #23
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mikedl View Post
One more thing to check, Crazy Ferret Lady , is there a "Back" button within the dA site while you are viewing the image?
No, dA doesnt have a back button that would send you to the previous page.


The strange thing is though, is that sometimes (though rarely) if I double load the page by clicking on the dA logo or someone's gallery button, when I click back it will go back or more often it will attempt to go back to the previous page, but instead it reloads the image and when I click the little down arrow, it shows "HTTP 400 [something]", and then several links to what I assume are ads.


As far as disabling my add ons, I'll give it a shot, but like 90% of my add-ons ARE disabled... I did that because I'm having issues with tabs too. I'll close a tab and a little box will pop up telling me that IE has stopped working and that its looking for a solution.

The last time it did that, I had too many add-ons going on and it was bogging down my browser, but disabling them hasnt really helped.




EDIT: Wanna know something sad? I opened IE 64-bit and its not doing it. >.< Same thing with no add ons, so now I have to go through and figure out which one it is... joy.


Okay, so I cant seem to find an add on that would be causing this. Running it in 64-bit and without add-ons "fixes" it, but I cant find anything. Only one I could think of was the Bing Bar, but disabling that changes nothing. And now when I hit "forward", instead of sending me to dA (or whatever dA page I was viewing before an image), it sends me straight to the image but it flashes on dA before it goes to the image.



EDIT: BTW roncerr... your suggestion fixed nothing. Reset IE, still doing it. Now I'm stuck with a screwed up browser and Norton. Fixed them, but still having the problem.
My System SpecsSystem Spec
.

24 Dec 2010   #24
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Oookay, I dont know why, but it suddenly stopped doing it. The only thing I can think of is it had something to do with Norton because I just used Norton's removal tool, then installed the newest version and all of a sudden dA is working normally.


....Watch, I say that and it'll start screwing up again, lol
My System SpecsSystem Spec
24 Dec 2010   #25
Ageeb

Windows 7 Ultimate x64
 
 

If it does, maybe try the removal tool again and give Microsoft Security Essentials a thourough testing
My System SpecsSystem Spec
24 Dec 2010   #26
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Yeeeeeeeeah, but I paid a large chunk to have Norton till 2012. I know a lot of people dont like it, but I havent had any real major issues with it - I cant count this as a major issue, just an annoyance. *shrugs* Its kept my computer clean, so... I'm good with it.


Strange thing is, it still does it if I click the back button before the page finishes loading. It loads the image, then loads something else (ads I'm guessing) really quickly. If I hit back before the second load finishes, it kicks me back to the page before dA.


Confused? lol, me too. But if its stopped doing it if I wait an extra 15 seconds, then I'm good. If things change, I'll post again.... but right now.. thanks y'all for your help!
My System SpecsSystem Spec
24 Dec 2010   #27
Ageeb

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote:
Yeeeeeeeeah, but I paid a large chunk to have Norton till 2012. I know a lot of people dont like it, but I havent had any real major issues with it - I cant count this as a major issue, just an annoyance. *shrugs* Its kept my computer clean, so... I'm good with it.
Sounds you got it licked with the new update for Norton, well done! Resume activities
My System SpecsSystem Spec
24 Dec 2010   #28
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Heh, I hope so! Thanks again
My System SpecsSystem Spec
25 Dec 2010   #29
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 
Weird IE 8 go back thing again

So... I posted about this the yesterday, IE 8: Weird go-back issue, and thought I had fixed it. But apparently not because its doing it again.

The only thing that had changed it that the HP Support Assistant updated this morning. It removed the old version and installed the new one on its own. I went through and disabled the add-ons that had be re-enabled with the IE reset. Didnt change anything.


So... now what? Any new suggestions?
My System SpecsSystem Spec
25 Dec 2010   #30
Ageeb

Windows 7 Ultimate x64
 
 

So if you run in no-addon mode, it still does it?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE 8: Weird go-back issue




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Weird issue with my clock....
I noticed the clock on my computer was wrong earlier, so I entered the settings and made sure everything was ok. About 4-5 hours later it is reading 28 minutes fast (time was 12:21, but read 12:49 on my computer). Anyway..this is what I got when trying to update the time: ...
General Discussion
So I had a very weird issue a few months back, what do you guys think?
Loooooong post, going to try and sum everything up to the best I can remember :) A few months back I powered down my rig for a short time to test an adapter I had on one of my GPUs. It wasn't the adapter I thought it was, so I put it away and powered back on. Upon POST'ing, I was then greeted...
Hardware & Devices
Weird Folder won't uninstall, pops back up
Here's a weird one: At one time I had the Ask Toolbar installed and later I uninstalled it. But there is a folder left called "Ask & Record Toobar". It's empty. I delete it and after about 5 to 6 seconds it pops back up in the same place! In 25 years of this stuff I've never run into this. I have...
Software
Weird issue?
Hey guys, I just recently reformatted my computer. For some reason the load ups performance of it is ridiculously slow. And I mean SERIOUSLY slow. My specs are: i7 910 processor 6 gb ddr3 ram 2 500 7400 rpm hard drives. gtx 460 graphic card
Performance & Maintenance
Weird XP Installation issue
Hi everybody, Everytime I try to install Windows XP to have a dual boot with Windows 7, I get to the blue option screen where to select the hard drive I want to install Windows XP on. Then I get 4 options but they all say: No harddrive detected. Then I tried it with another CD from my mom but...
Installation & Setup
Weird Issue
Not sure if this is right place to post this however all my icon associations for Microsoft Office have suddenly reverted to a generic icon (see pic) They still load in their various programs i.e. word, excel etc but it is really annoying that the icons are not what they should be. This appeared to...
Software


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:28.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App