Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Blank sites, done???

14 Feb 2011   #21
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Works for me.

Can you check to see that both PCs are using the same settings and plugins (use the working one as a reference, and ensure that the problematic one is set up identically).


My System SpecsSystem Spec
.
14 Feb 2011   #22
Qmass55

Windows 7 pro 64bit
 
 

okay, will do
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2011   #23
Qmass55

Windows 7 pro 64bit
 
 

they are identical except the working one has 2 microsoft plugins thathe non working one doesn't, they are
office document cache handler and
XML DOC document
What are they?
My System SpecsSystem Spec
.

14 Feb 2011   #24
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Neither of those should make any difference.

I'm going to ask for help from someone with more network experience.
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2011   #25
Qmass55

Windows 7 pro 64bit
 
 

ok, cheers
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2011   #26
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

I've had a couple of suggestions. These are clearing your temporary internet files, and doing a repair install.
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2011   #27
Qmass55

Windows 7 pro 64bit
 
 

ok, I've already deleted the temp files. Is that a repair instal of win7?
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2011   #28
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Yes, just in case you have corrupt files which could be causing the problem.
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2011   #29
profdlp

Main - Windows 7 Pro SP1 64-Bit; 2nd - Windows Server 2008 R2
 
 

Open the hosts file found here with Notepad:

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

See if the sites you are having trouble with are listed.
My System SpecsSystem Spec
15 Feb 2011   #30
WindowsStar

Windows 7 Enterprise (x64); Windows Server 2008 R2 (x64)
 
 

You might want to do a full malware scan. Malware can cause these issues.

Malwarebytes
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Blank sites, done???




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
[HELP] Sites
uk based social bookmarking sites.
Chillout Room
Pinned sites are slower than non-pinned sites.
When browsing a website that I have pinned to my taskbar (Facebook for example) I've noticed that the pages take longer than usual to load. When it does load, the page becomes very choppy when I'm scrolling up/down and is generally slow to respond. It's the same for any website I have pinned to...
Browsers & Mail
any sites where i can check a sites ip address
check a sites ip address just by typing in the url? thanks
General Discussion
web sites tell me i am using ie6 when i am using ie8
i have reset ie8 and everything i can think of to get the program to register corectly on the websites but it didn't work. i also checked on the ie8 website and it seems to recognize i am using ie8.
Software


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:30.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App