Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Odd attachment display in SF

04 Aug 2011   #11
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Checked firewall?
For....

The dozen AV apps you run?
Only one, norton

Spywareblaster?
No

Blocking javascripts?
Nope

Turned off and back on in Programs and features?
turn off and on what?

Completely removed flash and other add-ons, or ran in IE safe mode to check?
No, but IE8 64bit act fine.


Checked firewall?
For....

umm...turning it off to see if it's interfering in any way. Is it just Windows firewall or a third party one?

The dozen AV apps you run?
Only one, norton

That's not what your signature says.
Have you turned it off completely, including any browser add-ons/toolbars it adds to IE?

Spywareblaster?
No

Blocking javascripts?
Nope

Turned off and back on in Programs and features?
turn off and on what?

err....umm....IE8.

Completely removed flash and other add-ons, or ran in IE safe mode to check?
No, but IE8 64bit act fine.

If you don't even care to try, then how will you rule it out?


My System SpecsSystem Spec
.
04 Aug 2011   #12
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

IE 64bit has no add ons. With IE32bit in safe mode all is well too. I use Norton firewall and of or on has no effect.

The items in my sig are links to those downloads to assist people, I don't have all that installed.
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2011   #13
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

I have disabled ALL addons, issues remained.
I re-enabled one at a time, restarting IE each time, issue remained.
After a few minutes with no changes made, issue was gone.
A few more minutes, nothing changed again, issue returned.

Guess I'll figure it out eventually
My System SpecsSystem Spec
.

04 Aug 2011   #14
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Perhaps see/confirm if it is a program interfering?

Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup

A Guy
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2011   #15
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Thanks for checking in Bill. The clean start up had no effect, the pics still appear at the top of the page and the X doesn't clear them, only a page refresh. I also had disabled all add ons to IE too, no help.
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2011   #16
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Perhaps try reregistering the dll's with Shyams IE Restorator. It's a shot, and would cause no harm.

SF IE Restorator - Troubleshooting General Issues with IE

A Guy
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2011   #17
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

The Shyams IE Restorator had no effect. I only used the Reregister function since I have no idea what the other ones mean.

When you click a thumb in a post does it open right over the post and darken the background? That is how they used to work for me.
Here is how it works in IE 8 64 bit and how it used to work in IE 32 bit.

Odd attachment display in SF-ie-64-bit.png

This is how it looks in IE 32 bit clicking the above snip. It can't be dismissed unless the page is refreshed.
Odd attachment display in SF-ie-32-bit.png


My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2011   #18
derekimo

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 10 Pro x64
 
 

That is odd, I only get something like that when sending a PM to someone,

Odd attachment display in SF-capture.jpg

but I can close it using the x.

Must be frustrating, I had an issue with videos for a while but a clean install fixed that.


My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2011   #19
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Thanks Derek, it seems my clean reinstall caused this.
Do you mean your only get the dark background when you're in a PM?
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2011   #20
derekimo

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 10 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Thanks Derek, it seems my clean reinstall caused this.
Do you mean your only get the dark background when you're in a PM?
Yeah, that's the only time I see that dark background.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Odd attachment display in SF




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Too Big Attachment
Hello again, it's been a while. I have a problem with sending some e-mails. I am trying to send a video clip which is 1 minute long or 47,600 KBs. I keep getting a message saying it is too big and couldn't be sent. My question is, how do I increase the size I can send. I am sure I receive much...
Browsers & Mail
attachment size
Hi Folks. I am getting a warning window in Outlook 2010 telling me that my attachment exceeds the maximum. Although this message doesn't always appear, several emails with 12mb attachments have not been delivered but no indication was given that they were not sent they simply didn't arrive. My...
Browsers & Mail
Display WLM Attachment Size
Hi Everyone? Can someone help me on how to display attachment size in Windows Live Mail. Is there a way to activate this "size preview" in WLM? Thanks in advance.
Browsers & Mail
WLM - attachment security
Windows Live Mail 2011: I'm not sure if WLM is the culprit here, but what else? After saving attachments from an email message, when I double-click the file to launch, I get the following warning: If I simply double-click the attachment in the email itself, it launches without the...
Browsers & Mail
Opening .pps attachment
On Windows XP a .pps attachment will open directly from the Outlook 2007 email because i have Powerpoint installed. On Windows 7 the .pps will not open directly from the attachment (with Powerpoint installed) received in the Hotmail account, so i have to open Powerpoint and then go to the...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:05.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App