Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: .php problem !!

08 Dec 2011   #1
westferrychip

windows 7
 
 
.php problem !!

Hi all
I have just started using windows 7 and have come across a problem. I hope I can explain it OK.
I was in a webpage "itailor.com" to be precise and wanted to go to the "menu" page to check delivery times, delivery was indeed on the menu pop up that appeared but when I click on it all I get is a blank tab and a blank page, With my old laptop which runs windows XP the tab comes up with "itailor.com/delivery.php" and the page appears.
This problem seems to occur with all sub pages that have .php at the end.
I hope that has explained the problem.
If I type in www.itailor.com/delivery.php to the address box the page appears OK
Has anyone got any ideas please.

Westferrychip (Roy)


My System SpecsSystem Spec
.
08 Dec 2011   #2
Dave Atkin

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Hello,

Try clearing your browsers Cache and try again.

Also, try another web browser.


Dave
My System SpecsSystem Spec
08 Dec 2011   #3
westferrychip

windows 7
 
 

Dave
Thank you so much, I changed to google chrome and problem solved, I also realised that I had 2 Internet Explorer options installed. I changed from Internet explorer to Internet explorer 64 bit and again problem solved.

Many Thanks
Westferrychip (Roy)
My System SpecsSystem Spec
.

08 Dec 2011   #4
Dave Atkin

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Glad to hear that its been resolved .

Dave
My System SpecsSystem Spec
Reply

 .php problem !!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Intel Rapid Storage Technology problem : Empty port problem
Windows 7 Home Premium, 64 bit Gateway Laptop NV55C (I would upgrade ut currently not working so a major hardware upgrade is gonna have to wait :( I've got the latest SATA AHCI Driver for my system according to Gateway. As for the latest Intel RST software/drivers, I have version 9.6.2.1001 on...
Hardware & Devices
Blurry Text problem, EDID and registry editing problem on an AMD card.
EDIT:I have found a solution, using a DVI to HDMI cable on an amd card will fix this problem, this thread can now die, hopefully someone else will find it if they have this problem. Basically, i know what the problem is, but not how to rectify it. My tv (Sceptre X235BV-FHD, a rebranded sony...
Graphic Cards
Laptop Windows 7 Problem/Software/Hardware? Keyboard problem
Okay, right now I'm currently trying to find out whats wrong with a keyboard that is on a laptop, after the computer starts there are some script errors, I don't know exactly what they are but I ran combo fix without safe mode and restarted the scripts went away...and it started working after...
Hardware & Devices
Moving windows/icons down problem!! Move right/left/up - no problem
New system i7 3930K CPU Sabertooth X79 Mortherboard GeForce GTX690 GPU Intel 520 series SSD 32GB RAM Dell U2711 27" Monitor Win 7 Pro
General Discussion
Cute Html problem and Video full screen problem
Hi I recently made a mistake and I did a full HP system restore and lost alot of my programs and have had to reinstall them. Some programs are there still but just seem messed up somewhat, like my Cute Html editor program. Suddenly, where there used to be the tabs you clicked on that would...
Software


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:18.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App