Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Images not displaying properly in any browser

25 Apr 2012   #1
edecamps

Windows 7 Pro x64
 
 
Images not displaying properly in any browser

Hello, I've ran out of ideas of what may be causing this weird error, so I have come to you all in seek of a more experienced user. When I try to load images, sometimes they appear distorted with shifted colors and horribly misplaced (don't worry I've attached a picture) if I keep refreshing the page, they keep changing colors, until at one point, it loads correctly. (I've noticed it's more frequent with long images, which start just fine, then you scroll down and half of it is screwed up).



I've tried:
  • Clearing the cache
  • Uninstalling the browsers (Firefox & Chrome)
  • System Restore
  • Extensive virus scan

I can't seem to find the answer to this problem, and it's driving me crazy.



Also, I've attached an image of Gizmodo - The Gadget Guide, which shows me this... at first I thought it was them, but then I tried accessing through my iPhone and it loads just fine (both the mobile and desktop sites)

EDIT: Also, if I try to refresh the browser constantly, sometimes I see a chuck of code, and sometimes I get this error:

Quote:
The webpage at http://kotaku.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Error 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Unknown error.

Many thanks in advance.


My System SpecsSystem Spec
.
25 Apr 2012   #2
Layback Bear

Windows 10 Pro. 64/ version 1709 Windows 7 Pro/64
 
 

Does this problem happen on every website?
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2012   #3
edecamps

Windows 7 Pro x64
 
 

Most of them.. Youtube says movie not loaded too, and google sometimes stays blank, until I reload. I seem to get the most trouble with sites that contain high amounts of videos/pictures though.
My System SpecsSystem Spec
.

22 Feb 2014   #4
jujoos

Windows 7 Home Premium x64
 
 
Same issue

Hi, I'm having the same issue, did you find a solution for this problem?
My System SpecsSystem Spec
22 Feb 2014   #5
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi you might try this and boot your computer after using it,
Temp files delete,
http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/
My System SpecsSystem Spec
22 Feb 2014   #6
jujoos

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Thank you for your reply. Have tried you suggestion but unfortunately it hasn't worked.
My System SpecsSystem Spec
22 Feb 2014   #7
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

You might fill in your system spec's sheet with the link above my signature picture,
Say which browser your having the issue with and if all browser are having the issue and which ones you have installed,
Also state which security suite is installed and if you use any utilities like ccleaner......
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2014   #8
Jolly Roger

Windows Home Premium 64 bit
 
 

Was this problem resolved? I have exactly the same problem with many pictures not loading or distorted on Facebook and other websites. Also cannot view videos sometimes. I did try running the program advised above, but without success.
I am wondering if the problem could be caused by incompatibility between antivirus programs? I have Avira running, but also Windows Defender, Spybot and Spyware Blaster are on the computer.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2014   #9
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi and welcome to SevenForums,
Does the issue happen in all browsers you list in your system spec's ?

SpyBot has some mixed reviews around here ?
Any real reason for having both that and spyblaster ?

Most like Superantispyware instead of either of the others but usually won't have multiple spyware programs :/

I doubt it's your antivirus,
Try resetting all the browsers effected,
Reset Chrome,
https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en
Reset Firefox,
https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems
Export Favorites to html file before resetting internet explorer,
https://www.sevenforums.com/tutorials/86795-internet-explorer-import-export-favorites.html
See a tutorial here to Reset Internet explorer,
https://www.sevenforums.com/tutorials/1222-internet-explorer-reset.html
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2014   #10
Jolly Roger

Windows Home Premium 64 bit
 
 

Thanks for your reply. Yes, the issue is present in all three browsers. I did have AVG, but ran into some problems with it, so decided to try Spybot instead. Spyblaster does not have a scan facility, so that was the reason to have both. I will reset the browsers as you suggest as soon as I have time and I will report back.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Images not displaying properly in any browser




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Random BSOD while playing or displaying images
Hi, lately, I have run into a persistent BSOD, while Windows likes to blame Nvidia drivers, I'm skeptical because I already installed a stable past version of drivers, and, after a few days, I just had 2 crashes for no reason, one while attempting to use windows update and another while the...
BSOD Help and Support
PowerPoint 2013 Not Displaying Images You Can See In 2010
Hey Guys, We have an issue where people are looking at PP presentations in 2013 and getting the error message or a big X in it, but if you open the presentation in 2010 it looks perfect, no errors or X's. I tried the disable hardware acceleration option, and opening a new PP and inserting and...
Microsoft Office
Images not displaying properly
so i have a new hard drive that i upgraded from Windows XP(i will miss you) to Windows 7. i wanted to get everything settled on it before i transfered it to my regularly used laptop. i've got nearly everything configured, except for one annoying problem i cannot seem to fix, or find a fix for....
Graphic Cards
Firefox not displaying images or videos consistenly
I get a link to view something and nothing comes up. I click on a video and there is no video. This is not an always thing. Most of the time FF works correctly but the number of times it doesn't work is very frustrating. If I delete all traces of FF and reinstall it, I don't get this problem....
Browsers & Mail
Images/Web page links not displaying! HELP!
Yesterday everything was great. This morning there are no images in emails and when I click on links in main webpages to other pages, the link pages display as plain text and no HTML. Even my hotmail page is simple text. Whatever happened it has happened to both my home networked computers. I...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:39.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App