Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE 8

22 Sep 2009   #1
saketh321

windows 7 ultimate X64
 
 
IE 8

Hi,

After going back to XP from windows 7, i noticed the big difference and decided to switch back to the dark side again. But this time trying to be all cool, i installed the 64 bit version and managed to solve a lot of problems with the drivers. But the main problem i have been having is with IE. It wont open any web pages. I tried to reset everything but it still wont open. Firefox and opera open fine. I tried to reinstall IE but whenever i do that it tells me IE 8 is not compatible with my system and same story for IE 7 as well. Anyone have any ideas with this problem?

Thanks


My System SpecsSystem Spec
.
22 Sep 2009   #2
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by saketh321 View Post
Hi,

After going back to XP from windows 7, i noticed the big difference and decided to switch back to the dark side again. But this time trying to be all cool, i installed the 64 bit version and managed to solve a lot of problems with the drivers. But the main problem i have been having is with IE. It wont open any web pages. I tried to reset everything but it still wont open. Firefox and opera open fine. I tried to reinstall IE but whenever i do that it tells me IE 8 is not compatible with my system and same story for IE 7 as well. Anyone have any ideas with this problem?

Thanks

How did you try to "reinstall" it? No idea what could have been screwed up by trying to install it when it's already installed or trying to install IE7.

Run an elevated sfc/scannow, if that doesn't find anything, go to Programs and Features - Turn Windows Features on and off - uncheck Internet Explorer 8. let it configure, might have to reboot. Then go back and re check the box again. Possible that might fix any problems. If not, I'd try a repair install.
My System SpecsSystem Spec
22 Sep 2009   #3
saketh321

windows 7 ultimate X64
 
 

yea tried all that already... but after resetting it again and making sure that intranet settings are disabled it works properly now... Thanks for the help.
My System SpecsSystem Spec
.

22 Sep 2009   #4
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

hmm, weird. thanks for letting us know you sorted it.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE 8




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:55.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App