Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE 10 not working any more

12 Jul 2013   #1
sfleury

Win 7 - 64 Bits (French)
 
 
IE 10 not working any more

Hello
I used for a while, IE 10 with Windows 7 - 64 Bits (french)
Yesterday, the pages were not displayed anymore,and I get a message that "IE cannot display this page"

I uninstalled IE 10 and seemes to be back to IE 9, but it does not work better
I've tried to re-install IE10, but installation did not complete (some updates missing ?)

So, now, when I start IE, I have an IE9 windows but :There is no title at the let upper corner of the IE Windows, no menu bar......

I tried with Firefox, everything works fine !
So, it's not a connection problem, my Internet works fine with everything else
Any idea on how i could
1) at least get IE9 work properly
2) reinstall IE 10

Thanks Have a good day


My System SpecsSystem Spec
.
12 Jul 2013   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Reset ie9 or ie10 manually,
Click the Start button on the Taskbar,
Click on Control panel,
Click on Internet options,
Go to the Advanced section,
Click on Reset button on the bottom,
Check the box to Delete personal settings,
After Resetting ie9 or 10,
Open Internet explorer,
Use the recommended setup and install options when prompted,
When prompted that there are Add-ons ready to be Enabled click on No,
Test with the site your having issues with first before enabling any add-ons.
http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/manage-add-ons#ie=ie-10-win-7
Also Use No Add-ons mode/ Click Start and type in the search box,
Internet explorer/ click on the suggestion or it’s located at,
Start/ All programs/ Accessories folder/ System tools folder.
http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/ie-crashes-stops-working#ie=ie-10-win-7
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2013   #3
sfleury

Win 7 - 64 Bits (French)
 
 

Thank you for your answer
I just come back from a trip and I'll try your recommendations tonight and keep you informed
Have a good day
My System SpecsSystem Spec
.

15 Jul 2013   #4
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Open internet explorer and use Alt+HA,
This is the current updated kb# version,
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE 10 not working any more




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Desktop Icons Not Working, RESTART Works, Then Stop Working Again.
Desktop Icons Not Working, Restart Works, Then Stop Working Again. I use Internet Explorer and am on the computer many hours a day. I have a Dell Inspiron 620 with Windows 7 Pro 64. This problem started a few weeks ago. The desktop icons stop working but start working again after a...
General Discussion
Sound on Laptop and Desktop Randomly Stops Working and Working
So recently the sound on my desktop and my laptop has stopped working. For seemingly no reason. I really don't understand it. I first noticed it with my desktop. The sound just randomly stopped working. But not...entirely. It's really strange and complicated what's been happening, so bare with...
Sound & Audio
Laptop speakers working, but headphone jack not working only on Window
Hi, I have a dual boot of Fedora and Windows, and when I boot into Fedora, my headphones work fine. When I boot into Windows 7 64bit, my headphones don't work. My laptop speakers work fine however, and I tried re-installing drivers. I made sure that my headphones are the default playback...
Sound & Audio
Internet not working, windows update, ping, DNS, etc. working fine
Hello, I've got a Dell laptop here that isn't functioning properly. I can't get this to work for the life of me! I am currently using this laptop with a different hard drive, it's the install on the SSD that doesn't work. I know that the quick fix would be to simply reload windows, but I don't...
Network & Sharing
HDMI Sound randomly not working - test in settings gets it working?
I have started having an issue over the past week (config/drivers/etc not changed in months) where sound will randomly not be output by HDMI. System config/specs... Win7 SP1 all patches, nearly a stock install... only running WMC and XBMC. Only 3rd part stuff installed are SpeedFan an ATI...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:04.
Twitter Facebook Google+