Problem with AOL Server in Windows Live Mail 2012


  1. Posts : 101
    Windows 7 Ultimate 64 bit SP1
       #1

    Problem with AOL Server in Windows Live Mail 2012


    I tried setting my mates AOL email account (imap) tonight in Windows Live Mail 2012, everything went fine until it was time to "download" the folders from AOL, we keep on getting a "Server error message" and the folders will not download.
    Now I know nothing about AOL as I'm in Aust. and my mate is in Michigan USA

    I have Googled for answers left - right and center and the answers I did find re the settings did nothing to help us with the problem.

    Could somebody help us out please or point us in the right direction as to how we may solve this issue.

    Thanks.
      My Computer


  2. Posts : 6,330
    Multi-Boot W7_Pro_x64 W8.1_Pro_x64 W10_Pro_x64 +Linux_VMs +Chromium_VM
       #2

    What is the exact "Server error message" you get? A screen shot(s) might be easiest and best.
    Can you post screen shots of the Email account setup showing servers, ports, security settings, etc?
    Just don't post the email address or any other personal data.
    Screenshots and Files - Upload and Post in Seven Forums
      My Computer


  3. Posts : 101
    Windows 7 Ultimate 64 bit SP1
    Thread Starter
       #3

    DavidW7ncus said:
    What is the exact "Server error message" you get? A screen shot(s) might be easiest and best.
    Can you post screen shots of the Email account setup showing servers, ports, security settings, etc?
    Just don't post the email address or any other personal data.
    Screenshots and Files - Upload and Post in Seven Forums
    Thanks for your reply.

    Problem has been solved after many hours of searching and re-creating the email Account, my mate forgot that somebody had hacked his AOL account so he had changed the password.

    We changed the password yet again and viola! everything worked.
      My Computer


  4. Posts : 6,330
    Multi-Boot W7_Pro_x64 W8.1_Pro_x64 W10_Pro_x64 +Linux_VMs +Chromium_VM
       #4

    Glad to hear you got this solved and thanks for posting back with the solution.
    :)
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:21.
Find Us