Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: The problem with browsers

14 Mar 2014   #1
sucharski80krk

Windows 7 Professional 32 bit SP1
 
 
The problem with browsers

I have a problem with browsers because it looks like my answers appear but without underlined topic. Can I somehow turn? Resetting does not work. I attach a screenshot. I use mostly Chrome.




Attached Thumbnails
The problem with browsers-zrzut-ekranu.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.
14 Mar 2014   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi and welcome to SevenForums,
Use this and post the scan results,
Review Jacee’s instructions to run Adwcleaner here on post#7,
Ignore the title of the thread,
https://www.sevenforums.com/system-security/316404-instant-savings-app.html
Or download it from bleepingcomputer.com
Screen shot of the download button to use for Adwcleaner
http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2014   #3
sucharski80krk

Windows 7 Professional 32 bit SP1
 
 

AdwCleaner and there is nothing further is just as.
My System SpecsSystem Spec
.

14 Mar 2014   #4
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
I'm not sure what your trying to say
Are you saying the scanner found nothing ?
Post the scan results please,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2014   #5
sucharski80krk

Windows 7 Professional 32 bit SP1
 
 

he found nothing except a file in chrome. hereinafter the same.
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2014   #6
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi Okay thanks for the clarification
There was a report Internet explorer wasn't showing the underlining but switching to ie8 browser mode sort of cured the issue but not completely as to why,
Could be a boo-boo on Google's end ?
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2014   #7
scr

1. Windows 7 Home Premium sp1 - 64bit 2. Windows 7 Pro sp1 - 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sucharski80krk View Post
I have a problem with browsers because it looks like my answers appear but without underlined topic. Can I somehow turn? Resetting does not work. I attach a screenshot. I use mostly Chrome.
I have Chrome Version 33.0.1750.146 m Installed and the links show up as your clip showed. However once the mouse is on the link they underline.

I keep Chrome around as a back up browser. I have moved to
The Pale Moon Project homepage as my main browser due to Chrome updates changing things to often.
My System SpecsSystem Spec
16 Mar 2014   #8
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

My System SpecsSystem Spec
16 Mar 2014   #9
scr

1. Windows 7 Home Premium sp1 - 64bit 2. Windows 7 Pro sp1 - 64bit
 
 

Thanks A Guy, I must admit that I didn't notice that the underline was gone.
My System SpecsSystem Spec
16 Mar 2014   #10
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Yea I don't see the big deal either barely noticeable,
Actually a little easier on the eyes
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 The problem with browsers




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Font Problem in Browsers
Hi, didn't find anything, it's not the usual problem of systemwide bold fonts... More and more pages i read frequently seem to use a font, which my Win7 has some trouble with. It looks bold and especially the 'e' doesn't have its hole, as can be seen in the first pic, 2nd is correct on a pad....
Browsers & Mail
Browsers Autoclose Problem
Everytime I play online games like special force, cabal, or shaiya my browser(firefox,chrome,safari,flock,opera) crasher. Last time I download a program that when I open it all browsers will not open. I removed that program but after I removed it all the browser crashes when I play a online game.
Browsers & Mail
Problem: I can ONLY use 64Bit Browsers, not 32Bit ones.
First off, here are my specs: http://gagefaulkner.com/images2/new7specspic.png Now, I have absolutely no idea what happened. One day, I turned on my computer (Windows 7 Ultimate, x64) and all of the sudden, FireFox/Chrome/Opera wouldn't work. So, I tried IE... no success. However, Internet...
Browsers & Mail
Strange problem with browsers via VPN
Dear all, I've faced a strange problem in using the various web browsers. I use a Laptop with Windows 7 64 bit and I use ADSL internet connection. When I use my usual internet connection I don't have any problem, but when I use a VPN connection It is just the Google Chrome which is able to...
Network & Sharing
Problem with my browsers help is appreciated
Alright so I just scanned my computer with AVG and it found a Trojan I moved those files to the vault and next thing I know my browsers wont load any pages. I've used Chrome and Firefox. I need to do a research paper please help.
Browsers & Mail
Taskbar icon problem for browsers
I have Firefox & IE pinned to the taskbar. Up until recently, if I clicked on either of the icons they would open but also leave the icon on the taskbar. I could then click it again & a new window would open. Now if I click on one of the icons a window will open but the (plain) icon...
Customization


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App