Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Browsers do not load pages properly!

20 Sep 2014   #11
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Do you have the Intel Management Engine Interface Driver Installed ..


Look in Programs and Features ...


My System SpecsSystem Spec
.
20 Sep 2014   #12
FarCry3

8.1 64bit
 
 

I have Intel Mangement Engine Components ?
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #13
FarCry3

8.1 64bit
 
 

I notice that after restart , in about 5 minutes , first pages which i load are fine but then...
My System SpecsSystem Spec
.

20 Sep 2014   #14
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Okay so lets try this Driver for Windows7 ...

By the way the Chipset is basically the same in Windows8 as Windows 7 ...



Download the Driver and Uninstall the old Driver ..


Then point Windows to the Path of the new Driver ..



Product Support | Dell US
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #15
FarCry3

8.1 64bit
 
 

You mean the Network driver? And i have to download OS 7 version ??
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #16
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

That Version you have seems to be Unstable ...


So it may be worth trying an older Version ..
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #17
FarCry3

8.1 64bit
 
 

WOW, I installed that and now it seems to work fine. I will browse for few hours to verify it is OK now. Many thanks for the help!! ! ! I will mark the thread as solved as soon as i assure its fine. ! Best forum ever.
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #18
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Most welcome .. Let it run for a couple of Days before you mark the Thread as solved ...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Browsers do not load pages properly!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Specific web pages only load slowly on all browsers
When I log into my work's website, I can log in on the main page and navigate it fine. However, there are several pages within my company website that load extremely slowly. I mean, they take over 10 minutes to load. The pages are my company mail inbox, my schedule, and the page where I bid for...
Browsers & Mail
No browsers will load pages, even with strong DSL connection!:(
I have look around this forum some, but I am extremely tired from staying up all night trying to figure out what is wrong! I have a Dell Inspiron 1440 laptop running windows 7 home premium 64bit. This all started when I click on my google chrome and seen the home page was dosearches.com, so I tried...
Browsers & Mail
Multiple pages in my browsers wont load
I have no idea what this is, I have cleaned my registry from CCleaner, Ran my antivirus, rebooted, I have basically tried everything. Many pages just keeps on going in an endless loop. A few examples: Images from Imgur.com Images from Tinypic.com Download page for Microsoft Security...
Browsers & Mail
Images do not load properly in all browsers
Hi guys, I couldn't figure out how to fix this by myself, so I need to post this annoying problem in here. Most images couldn't load properly in some websites, i.e Tumblr. I tried all different browsers, they are acting the same. I tried clearing all caches, cookies, etc in all browsers with...
Browsers & Mail
Some pages do not load in any of the browsers
Hi all i am new to this forum :D I just formatted my windows 7 a month ago and re-installed it . Few weeks ago i changed my modem to Netgear N150 modem + router . After that Most of the websites don't load . Eg : Facebook , yahoo , ms support , etc . I was scanning for any malware or virus but i...
Browsers & Mail
Connected to Internet but CANNOT Load Pages in Browsers
For a few months now, a few times a day, I'll be surfing fine but after awhile my browser (Firefox or IE) cannot load any pages, it'll say something like cannot load page. But I notice my downloads are still going (in Firefox or µTorrent, etc.) and my VoIP still works. I"m on a WIRED...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:00.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App