Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Anyone else having google issues in IE11?

06 Jun 2015   #1
riffwraith

W7 64 Ult
 
 
Anyone else having google issues in IE11?

So, instead of using the regular google link, I use one that dos not auto-complete - which I prefer a great deal.

Used to be, after typing a term into the search field and clicking search, a click on the 'images' tab would bring me directly to the related images. No more. Now, I am taken to the search page, where I am forced to click search again. This behavior just recently started showing itself - I am not sure if it was the recent update that I applied or not. Also, the behavior is as expected in FFox, leading me to believe that this is not an issue w/google, but IE.

Anyone have any ideas?

Thanks in advance.


My System SpecsSystem Spec
.
07 Jun 2015   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Works properly with ie10 :/
My System SpecsSystem Spec
07 Jun 2015   #3
GokAy

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Works fine too, IE11

What link do you mention of? Can you give it so we can check?
My System SpecsSystem Spec
.

07 Jun 2015   #4
Keithuk

Windows 7 Professional 32bit SP1
 
 

I use https://www.google.co.uk/ as my home page on IE11 and it always shows and works as expected.
My System SpecsSystem Spec
07 Jun 2015   #5
riffwraith

W7 64 Ult
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Keithuk View Post
I use https://www.google.co.uk/ as my home page on IE11 and it always shows and works as expected.
Yeah - that works fine here as well. As does the "regular" google link.

Do me a favor: check this:

https://www.google.co.uk/webhp?compl...=en&gws_rd=ssl
My System SpecsSystem Spec
07 Jun 2015   #6
GokAy

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Ok, when I search something and then select Images from above list, then what you describe happens.

But there is another Images link below search text box, that one opens the images for the searched text directly.
My System SpecsSystem Spec
08 Jun 2015   #7
riffwraith

W7 64 Ult
 
 

Ok, I see what's happening. The above behavior happens when I am not logged in. It does not happen when I am. Not sure that makes sense, but....

Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Anyone else having google issues in IE11?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
high cpu usage in ie11 when using google search
Hi wonder if you can help me whenever I search with google I get high cpu but when I click on a link as in the top one in picture 1 everything settles down again
Performance & Maintenance
How could I open a MS Word in Google document using IE11
I have a MS word created form given to me by an authority, The employer I work for, do not have MS Word nor PDF file opener on their computer (Pathetic I know) My request for it falls in deaf ears!! I here with attach the form I am struggling to edit in under google document. Is there any...
Microsoft Office
What's blocking Google search from being added in IE11?
This is the third time on three different installs that I try to replace Bing with Google search using "Add Search Provider" but in Gallery once it is selected Google will not allow adding - the button does nothing but sit there. This has happened in both Windows 7 and 10 for me. On one...
Browsers & Mail
IE11 Browser Hijacked By Google Chrome
Not a plea for help, but a warning of sorts. Yesterday, IE11 on this system appeared to get hijacked by something in an advertisement. SWMBO (the only user on this box that uses IE11) was on the Daily Mail web site and the CPU usage went through the roof. I'm guessing a third party pixel element...
Browsers & Mail
My IE11 Google browser has been Hijacked!?
Yesterday when I opened IE11 (fully win updated) after a cold startup, I noticed that the "Install Google Chrome" button was missing (FF27.01 too)? Then when I went to browse Redbox, nothing was showing properly (very slow/garbled!))? I rebooted & ran negative KIS2013 Full/Critical/rootkit scans....
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:23.
Twitter Facebook Google+