Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Pages take a long time and unresponsive-all browsers

21 Nov 2015   #11

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1

Great. DNS servers seem to be a bit flaky sometimes!

My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2015   #12

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1

This is good news; Great help Callender!
My System SpecsSystem Spec

 Pages take a long time and unresponsive-all browsers

Thread Tools

Similar help and support threads
Thread Forum
Windows stopped working, takes a long time to start web browsers
Hi Everybody I am new to this forum. By chance I found this forum and I think I have found correct place to learn about computers. I have few problems in my laptop Windows 7 Windows explorer stopped working Cannot save files into CD, MP3 and USB Once log into the computer, it takes...
General Discussion
Browsers do not load pages properly!
Hello everyone, im new here. I have a problem with my new laptop i have recently bought. Dell Inspiron 7537 15inch OS 8.1 (after upgrade from 8.0) 16gb RAM, Samsung SSD SM 841 256gb. Lets go to the point - When i try to load a page, usually i have to refresh that page, because i get an error like...
Browsers & Mail
Almost all browsers are dead, not loading any web pages.
As I type this I am using Safari as this is the only browser that loads any web pages. When I try to load a web page in ANY other browser it's just a white screen, it tries to connect, and gives me the "This webpage is not available" page. The only one that works aside from Safari is the Steam...
Browsers & Mail
Some pages do not load in any of the browsers
Hi all i am new to this forum :D I just formatted my windows 7 a month ago and re-installed it . Few weeks ago i changed my modem to Netgear N150 modem + router . After that Most of the websites don't load . Eg : Facebook , yahoo , ms support , etc . I was scanning for any malware or virus but i...
Browsers & Mail
randomly unresponsive, then long reboot
I've been trying to track this down, and fix it, since I built this system 5 months ago. Now I'm getting desperate... when all else fails, ask for help. Problem: every few days, or occasionally twice a day, my system will become very slow. Programs become unresponsive, (even pulling up the task...
BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:10.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App