Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Bad image error from chrome, firefox, internet explorer in windows 7

31 Aug 2016   #1
mehe

windows 7 64bit
 
 
Bad image error from chrome, firefox, internet explorer in windows 7

I got error C:\programdata\awna\dentouch.dll is either not designed to run on windows or contains an error, from windows 7 pc. Please anyone tell me how to solve this?


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Bad image error from chrome, firefox, internet explorer in windows 7




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Internet explorer and Google Chrome crashing after BSOD, DEP error
Hey all, I got a major problem. Background, I just installed and was playing a new game Starpoint Gemini Warlords when my computer just decided to BSOD about 2-3 hours into the game. After that, the computer restarted and other than the option to restart in safe mode everything seemed ok. This...
BSOD Help and Support
BEX Event/Error: Killing Chrome, Firefox, AND Explorer
Hi All, I do not know if this is the correct section to post since my problem seems to be an intersections of many sectors, so here goes.... Yesterday while using Firefox I noticed it kept crashing, with the cause being a "BEX Event". I try opening it to no avail, everytime terminating...
General Discussion
Internet Explorer (32) and Chrome won't start on Windows 7 64-bit
I have Windows 7 Ultimate 64-bit running on my desktop. I installed it about 6 months ago. .. it came with Internet Explorer and Internet Explorer 64-bit. I also installed Google Chrome as my browser of choice. About a month ago I tried to open Chrome and it would not start: the wheel on the...
Browsers & Mail
No sound In Google Chrome, Firefox or Internet Explorer, but wmp works
Hello, Everything Was fine Until two days ago. I have audio in Windows media player, CD's, games and programs but for some very odd reason, I get absolutely NO audio in any browsers. That includes Google Chrome, FF, IE and even Safari. I have re-installed all browsers, re-installed java/flash...
Sound & Audio
Internet Explorer, Google Chrome and Firefox WON'T OPEN!
:mad: Irritating! I was on the Channel 4 website watching videos, then I closed Google Chrome, opened iTunes (which incidentally doesn't work now either, keeps freezing), tried to go back into Google Chrome, no joy, neither with Firefox or IE. They just won't open! What's going on here?!
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:09.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App