Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Small problem with Outlook

11 Jan 2017   #1
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 
Small problem with Outlook

Now I have been meaning to ask for some time now about an issue with a secondary account in Outlook.

I have my hotmail setup ok and it works fine but the other address I have will not download any mail. The odd thing that struck me was when I went and added the second account it just added it but did not ask for a password. Whether that has something to do with it I am not sure.

My Thunderbird setup picks up the second account ok and in fact I have just been trawling through 440 messages from about mid November last year.

So has anyone got any ideas on why Outlook will not download messages??

Edit: - solved




Attached Thumbnails
Small problem with Outlook-bigpond.png  
My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Small problem with Outlook




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
A small problem
My 500GB HDD just died on me as I was dealing with a bluey - well I think it's dead as it will not show up in DISKPART or My Computer. So I have a Seagate 1TB spare that I aligned a while ago but it is not showing up in My Computer. The Partition Wizard is telling it has two partitions one the...
Hardware & Devices
Win7x64 HTML Problem w Office Outlook substitute for Outlook Express
In Win7x64, Google email in the form of HTML source becomes mangled in Office Outlook (which I've substituted for incompatible Outlook Express). To replace Outlook Express, I first tried Thunderbird, and then Eudora. Only Office Outlook, which is part of MS Office, had all the functions and...
Browsers & Mail
Small problem
Have fitted a Seagate Barracuda 500GB ST3500413AS in addition to my Samsung 103j Spinpoint as it from new (6 weeks) has been noisy. Howvere I have put in the Seagate but it isn't showing on my Computer readout as anything - anything I've done wrong? The board is Gigabyte h67A-UD3H-B3 and...
Hardware & Devices
Small problem
Hey guys, This problem has been bothering me for a long time. I've uploaded pictures to show.. In the picture I have uploaded here; http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/Urban_sOlja/taskbar1.png you'll see that yellow exclamation mark sign by the internet icon. But in this picture;...
Network & Sharing
I have a small problem!
Forgive me if this is in the wrong place, I didn't know where else to post it. My problem is this, some small parts of web pages (no matter which browser I use) don't show up and I get an "error 102" I've searched all over for a fix and nothing has worked so far. So i'm wondering if anyone here can...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:13.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App