Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can't access 1 website which I've been on 1000's of times

13 Jan 2017   #1
Keithuk

Windows 7 Professional 32bit SP1
 
 
Can't access 1 website which I've been on 1000's of times

Hi guys.

I've searched on here but nothing useful shows up.

I've had this problem all week. I can't access only one web site which I've been on 1000's of times.

VW Forum - #1 Volkswagen Forum for UK & International Drivers

There is another site from the same owner Skoda Forum - International Car Forum for Skoda’s I thought their server could be down.

I emailed the other admin if he has had any problems he says no.

I'm on loads of forums its only this one I can't access. I've checked the Firewall settings and nothing is blocked for this site. I've even turned the Firewall off just the test. I've done a system restore back to 2016 and its still the same, so I undid that. I'm using IE11 and FireFox and neither will access the site.

I done a Malwarebytes Anti-Malware scan and Avast all clear.

Just see if this link works on your browsers?

Any suggestions?


My System SpecsSystem Spec
.
13 Jan 2017   #2
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

I was able to access the site.

Try the following solutions
Boot your computer
Reset your router (turn it off wait and then turn back on)
Run CCleaner to clear your cookies.
Try a different browser (this is the solution that I think has the most potential)
Temporarily disable your antivirus
My System SpecsSystem Spec
13 Jan 2017   #3
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Try in-private browsing for either or both
Also try lean boot,
Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup
My System SpecsSystem Spec
.

13 Jan 2017   #4
Callender

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Since ut affects more than one browser I suspect a DNS Lookup issue. You can test in a few ways but if you like you can use the add on mentioned in Posts #5 and #9 in this thread:

1 website (only) seems to have gone rogue and won't load properly

If you don't want to install in Firefox - grab a copy of either Palemoon Portable or Cyberfox Portable for test puroposes and run your choice of the two and install the add on. Reason - those browsers both use their own profile independent of Firefox.

Also read this; Pages take a long time and unresponsive-all browsers

If site works when using the add on change DNS:

Paypal login returns "obsolete cipher suite" error then freezes
My System SpecsSystem Spec
13 Jan 2017   #5
Keithuk

Windows 7 Professional 32bit SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Callender View Post
Since ut affects more than one browser I suspect a DNS Lookup issue. You can test in a few ways but if you like you can use the add on mentioned in Posts #5 and #9 in this thread:
Thanks for the replies guys.

I don't see post #5 or #9 are only 4 posts in this thread. As I've said I use IE11 (the default browser) and FireFox as a backup and they won't access this site.

My laptop is restarted every day so a restart doesn't help.

Considering all other sites works without a problem I curious why its only these 2 sites listed. I use the first site 5 or 6 times a day without a problem.

http://www.volkswagenforum.co.uk/

My admin friend I emailed about this problem I think he uses Google Chrome. It you search for this on Filehippo it shows the file but you can't save it only install it which is a pain because I backup all files in case I need them sometime.
My System SpecsSystem Spec
13 Jan 2017   #6
samuria

win 8 32 bit
 
 

set your dns to open dns see if that solves it Use OpenDNS
My System SpecsSystem Spec
13 Jan 2017   #7
Callender

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Keithuk View Post
I don't see post #5 or #9 are only 4 posts in this thread. As I've said I use IE11 (the default browser) and FireFox as a backup and they won't access this site.
This thread means the one linked in blue below.

Quote   Quote: Originally Posted by Callender View Post
Since it affects more than one browser I suspect a DNS Lookup issue. You can test in a few ways but if you like you can use the add on mentioned in Posts #5 and #9 in this thread:

1 website (only) seems to have gone rogue and won't load properly

If you don't want to install in Firefox - grab a copy of either Palemoon Portable or Cyberfox Portable for test puroposes and run your choice of the two and install the add on. Reason - those browsers both use their own profile independent of Firefox.
My System SpecsSystem Spec
14 Jan 2017   #8
Keithuk

Windows 7 Professional 32bit SP1
 
 

Thanks for the replies.

I looked at the Network Connection but I don't see anywhere to change the DNS settings.

I don't know why it says:

Lease Obtained 14 January 2017
Lease Expires 15 January 2017

Maybe its because I did a system restore yesterday.


Attached Images
Can't access 1 website which I've been on 1000's of times-network.jpg Can't access 1 website which I've been on 1000's of times-network2.jpg 
My System SpecsSystem Spec
14 Jan 2017   #9
Callender

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Keithuk View Post
Thanks for the replies.

I looked at the Network Connection but I don't see anywhere to change the DNS settings.

I don't know why it says:

Lease Obtained 14 January 2017
Lease Expires 15 January 2017

Maybe its because I did a system restore yesterday.
Click TCP / IPv4

Steps 1 to 5 in this picture. Ignore step 6



"Use Followwing DNS Server" - enter address and apply.

Sometimes router needs to be switched off / on and machine rebooted.

It's easier to use QuickSetDNS.
My System SpecsSystem Spec
14 Jan 2017   #10
Nihal mazhar

Windows 7 home basics x64
 
 

Click on internet protocol version 6 and click on properties. select use this dns server address option and enter 8.8.8.8 in first box and 8.8.4.4 in second one.click ok.repeat the same wuth ipv4
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can't access 1 website which I've been on 1000's of times




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
At times, IE stops and freezses till it gets data from the website
I am using IE 10 on my Windows 7 X64 machine. I have 16 GB ram and all the latest drivers installed including the latest Ethernet - network adapters. I spoke to my motherboard manufacture of Intel today and there are no settings in the Ethernet drivers to change of Intel 82579V Gigabit Network...
Browsers & Mail
intel pro/1000 ct gigabit ethernet never can connect at 1000 only 100
This is a builtin device to motherboard, Intel server S875WP1-e I tried different cables, and moved switch next to PC. I also tried Ubuntu. The cables do work at gigabit speeds. So does anyone know why? It is enabled in the bios. And latest bios p18 is installed. I tried installing the...
Hardware & Devices
404 no access to this website.......?
i have account with myhpmini.com for a while, a few days ago, clicked desktop short cut, and tried to go to myhpmini.com, and error message showed up, something was like '404 no access to this website.....' and next day, error message did not show up.
Browsers & Mail
Can't access one website and only the one website
The website is Gen-R website I was on it earlier today and also using the ftp account but know I can't even access the site. I am using Windows Seven 64 bit Microsoft Windows Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Watson>TRACERT generationr.co.uk Tracing...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:19.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App