Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: internet explorer8 nt working with chinese letters on windows 7 64 bit

05 Mar 2017   #1
ssumant110059

windows 7 64 bits
 
 
internet explorer8 nt working with chinese letters on windows 7 64 bit

hi,
when i type a chinese char in a input field of a webpage in ie8, it is being shown but when i type second letter in chinese , first letter getting replaced by 2nd one and only second char is being shown in input text box.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Mar 2017   #2
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Hello and welcome ssumant110059 now first up please follow this
Now before we can help we do need to know what is in your machine so please do this System Info - See Your System Specs
or either enter the specs of your system in your forum profile the specs will appear when we click on that little box bottom left of the post screen it is for me the preferable option as it is easy. As you may appreciate it is very hard when you donít know what one is working with for example a diesel or petrol engine.
*(pretyped to save time)

I think that you should run these for starters
SFC /SCANNOW Command - System File Checker
Disk Check < if necessary include the /f switch and if this does not make any improvement then just run this switch instead /r in the command line as per Option2
Run these in safe mode and the sfc often best run for two to three runs Ė you can leave out the /r switch in ckdsk if you feel it not necessary

My last query is why are you using IE8???? and not the latest version of that browser IE11????
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2017   #3
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Which Windows 7 do you have installed and how log has it been installed?

Make sure you have all the needed Windows 7 updates.

I recommend using I.E. 11 not I.E. 8

Jack
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 internet explorer8 nt working with chinese letters on windows 7 64 bit




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Shift keys not working with certain letters
Hi. I browsed some other threads concerning this problem, but none of those solutions has worked for me. The problem affects only the letters z,x,c,v, and the numbers 1,2,3,4,7,8,9,0. I can't make an uppercase version of those characters. When i launched the on-screen keyboard, I see the shift...
Drivers
Internet not working, windows update, ping, DNS, etc. working fine
Hello, I've got a Dell laptop here that isn't functioning properly. I can't get this to work for the life of me! I am currently using this laptop with a different hard drive, it's the install on the SSD that doesn't work. I know that the quick fix would be to simply reload windows, but I don't...
Network & Sharing
Internet Explorer8 Not responding after opening first page of website
Hi All I just scanned my computer with anti virus and activated microsoft forefront client security. Since then internet explorer not functioning. I have IE8 installed. When default setting is blank pager, IE opens. Then if click on any website it opens front page and hangs up. Eg: yahoomail...
Browsers & Mail
Keyboard missing letters only while on internet
I have a fairly new Desktop computer (Dell) and within a few months the keyboard seemed to 'stick'. When I would type emails on hotmail, or post comments on facebook etc.. letters would constantly not show up, even though I was typing them. I originally though the keyboard was the problem. I...
Hardware & Devices
Windows 7 Internet Working, LAN not working
Umm. Hey there guys. I have posted about this problem earliar too. But there has been very poor response from sevenforums.com . I installed windows 7 and encountered the NETWORK (No internet access) problem. This is what I am connected through. I am using a PPPoE connection which directly...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:47.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App