Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Google Chrome problem - Hovering over links

5 Days Ago   #1
DLee12

Windows 7 Home Premium, 64-bit
 
 
Google Chrome problem - Hovering over links

Lately, whenever I hover over a link in Google Chrome on my PC, which is a Hewlett Packard Pavilion p7-1155 that runs on Windows 7, bought in late May 2012, the URL for the link will only appear for approx. a small fraction of a second before disappearing. It won't appear again until I move my mouse's cursor just a tiny bit (while still hovering over the link), but when the URL appears again, it's again for approx. just a small fraction of a second before disappearing again. The process will repeat & continue until I've managed to read the whole entire URL in piecemeal fashion, and the URL will never show itself for more than a small fraction of a second at a time - rather frustrating!

How can I fix this? Anyone at all who may have any ideas whatsoever, please let me know - it'll be greatly well-appreciated; THANKS.


My System SpecsSystem Spec
.
5 Days Ago   #2
rvcjew

7 Pro x64, 10 Pro x64
 
 

Is it appearing on the bottom status bar or near your cursor?
My System SpecsSystem Spec
4 Days Ago   #3
DLee12

Windows 7 Home Premium, 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by rvcjew View Post
Is it appearing on the bottom status bar or near your cursor?
It's in the bottom status bar.
My System SpecsSystem Spec
.

4 Days Ago   #4
rvcjew

7 Pro x64, 10 Pro x64
 
 

If you go into settings/advanced then scroll to the bottom and uncheck hardware acceleration then reboot chrome then recheck it and reboot chrome again what happens?
My System SpecsSystem Spec
1 Day Ago   #5
DLee12

Windows 7 Home Premium, 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by rvcjew View Post
If you go into settings/advanced then scroll to the bottom and uncheck hardware acceleration then reboot chrome then recheck it and reboot chrome again what happens?
I tried unchecking the box for usage of hardware acceleration, then re-launched Google Chrome, but unfortunately it didn't make any noticeable difference to me, as the same problem continues to persist as usual. So then I re-checked the box for hardware acceleration and re-launched Google Chrome, and again the problem continues to persist, very unfortunately, just as I expected it would. Thanks anyway for trying to help.

Now, does anyone at all possibly have any other ideas whatsoever? Thanks again for any attempt(s) or effort(s) to help.
My System SpecsSystem Spec
21 Hours Ago   #6
rvcjew

7 Pro x64, 10 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DLee12 View Post
I tried unchecking the box for usage of hardware acceleration, then re-launched Google Chrome, but unfortunately it didn't make any noticeable difference to me, as the same problem continues to persist as usual. So then I re-checked the box for hardware acceleration and re-launched Google Chrome, and again the problem continues to persist, very unfortunately, just as I expected it would. Thanks anyway for trying to help.

Now, does anyone at all possibly have any other ideas whatsoever? Thanks again for any attempt(s) or effort(s) to help.
Boot your pc in safe mode and see if persists in safe mode (Safe mode with networking), lets start there.
Safe Mode - Windows 7 Help Forums
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Google Chrome problem - Hovering over links




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
problem with google chrome
hi when i click on google chrome it always asks for admin password it happened after i used the troubleshoot tool as google chrome was not opening. And when i download a file ect as i click on open file location nothing happens. but on my admin account it works ok
Browsers & Mail
In Chrome, want Google and bookmark links to open in new tab.
As far as I can tell, I have the right extensions installed to allow the following to happen: When clicking a link, the new link is to open in a new tab. This apparently is working fine except when I'm in a Google search screen (ie, searching for something using Google). When clicking a link...
Browsers & Mail
Google chrome installing problem
Hello Friend i need your help to install a google chrome in my laptop. please help i am facing this problem, please see the image
Browsers & Mail
Google Chrome: Download Problem
This problems has started to turn me away from Google Chrome... I want to open something without downloading(saving) but it doesn't give me the option to open it just the option to save it. All the other Browser have the option to Open it without saving it, I don't want get rid of Google Chrome...
Browsers & Mail
Google Chrome Problem?
When I try to download something on GC,it takes along time for the download box to appear,this has only happened recently,using GC 14 beta? Anybody?
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:56.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App