Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Chrome and Firefox not connecting to some sites?

13 Oct 2018   #1
current

Win7 64 ultimate
 
 
Chrome and Firefox not connecting to some sites?

Hi, so the other day chrome stopped loading i.e. avforums.com with the message
This site canít be reached
so I tried Firefox and got
Secure Connection Failed
now these browsers are becoming selective over which websites they'll connect to.
I ended up using Explorer and got avforums.com to load as with some of the other sites the other two won't connect to any more.
Any ideas for a fix?
Thanks in advance


My System SpecsSystem Spec
.
13 Oct 2018   #2
Paul Black

7 HP SP1 64-bit Vista HB SP2 32-bit Linux Mint 18.3
 
 

Hi current,

Does this still happen if you clear the TIF [Temporary Internet Files] and the cache?

I hope this helps!
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2018   #3
Paul Black

7 HP SP1 64-bit Vista HB SP2 32-bit Linux Mint 18.3
 
 

Hi current,

Update System Specifications

Please update your system specifications in your UserCP > Edit System Spec setup. It will help us to help you!

This tutorial [Published by Brink and written by CyberZeus] makes doing this very easy =>
System Info - See Your System Specs.

Thanks.
My System SpecsSystem Spec
.

13 Oct 2018   #4
current

Win7 64 ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Paul Black View Post
Hi current,

Does this still happen if you clear the TIF [Temporary Internet Files] and the cache?

I hope this helps!
Hi, thanks for reply, I've tried clearing chrome cache to no effect and I can't locate TIF, I followed online way but the appdata file isn't there, It's goes users, name but then no appdata file?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Chrome and Firefox not connecting to some sites?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
No connection to any sites in Firefox
Attached are some Firefox screen shots that I've been receiving for the past two weeks blocking access to any and all websites. I have to access the sites my entering the name in my search engine. As always, thanks for any explanation and help you can give will be greatly appreciated. ellen
Browsers & Mail
W7 blocking Installer from connecting to external sites
Hi guys, I hope this is the right section. I am trying to install an application which uses NSIS v2.6. The installer needs to connect to various external urls to install components, however, the NSIS installer fails to connect and gives an error. Now, the programmer who compiled the installer...
Software
YouTube, video sites in Chrome 10 dev
Hey there! Right now, I am annoyed with the latest Chrome dev build. Every time I click on my YouTube bookmark or go to a video website (Metacafe, etc.), Chrome eventually downloads a file named 'download' which is approximately 18-21kb, the icon is that of my C: drive. The download is...
Browsers & Mail
Chrome incorrectly rendering sites
Well, I've been using the latest stable (normal channel) release of Chrome. All of the sudden, it started displaying certain websites wrong, such as Tumblr and Lifehacker. I don't know what caused it because I haven't changed anything recently, but now I'm using Opera. I did have extensions...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:06.
Twitter Facebook Google+