Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet explorer 32-bit does not work, but 64bit does

10 Jun 2011   #41
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Welcome to Seven Forums jtillotson. Glad we were able to help Hope you'll stick around, lots of great information, help and people here. A Guy


My System SpecsSystem Spec
.
13 Jun 2011   #42
arsenal27

windows 7 ultimate x64
 
 
Thank you

A guy i followd your advice and got my system working ... thank you so much .....hopefully it does not come back
My System SpecsSystem Spec
13 Jun 2011   #43
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Welcome to Seven Forums arsenal27. Glad we could help. Stick around and join us

A Guy
My System SpecsSystem Spec
.

18 Sep 2011   #44
VegaSpydr

Widnows 7 Premium
 
 

I put this up in here because I thought someone might be able to help me, but instead it got deleted, so I am going to post it again because I really need help...

Okay, here is the deal. I was just surfing the web and I got a pop up saying "taskeng.exe is trying to access the internet" I have seen this program before so I hit allow. Immediately after that my IE9 stopped working (though IE9 - 64b works) My firefox works, and I can no longer stream media to my Xbox 360. I have been looking around all night and i have tried every suggestion in this thread to no avail... can anyone for the love of god help me?!?!
My System SpecsSystem Spec
18 Sep 2011   #45
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Welcome to Seven forums VegaSpydr. Since you have another post on this subject, I will reply there

IE32 Help, please!

A Guy
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2011   #46
Jez4c

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Hey there, I have the same problem as you guys had. I go to be honest, I have used a software which had a .exe "RegisterLSP". I selected it and, the internet stoped working. I even tried tried LSP fixer but the problem still continues. I had to uninstall the software due to this stupid thing. I checked various sites even this, but can't get the solution. Hopefully someone or the other could help me.

Thank you,
Jez4c
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2011   #47
roncerr

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Jez4c View Post
...I have the same problem...
This is an old thread with 45+ posts. Please restate your problem, your software, and what you did to create the problem. Can you provide a link to the exact web page from which you obtained "Registerlsp.exe"?
My System SpecsSystem Spec
08 Nov 2011   #48
Windex

windows 7 home premium 64bit
 
 
netsh winsock reset not working

When i type in the cmd, netsh winsock reset, it says that the following command cannot be found... any idea why??? i cant find anything to make my ie 32bit work
THANK YOU
My System SpecsSystem Spec
08 Nov 2011   #49
perfectvibes

Windows 7 Professional x64
 
 

This means you have recently installed an add-on which makes it crash. You can try a system restore. That will do the trick !
My System SpecsSystem Spec
08 Nov 2011   #50
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Windex View Post
When i type in the cmd, netsh winsock reset, it says that the following command cannot be found... any idea why??? i cant find anything to make my ie 32bit work
THANK YOU
Welcome to Seven Forums Windex. Did you run it from an advanced command prompt?

Start> In search box type cmd> Right click on cmd.exe in results above and choose Run as administrator

Double check the spelling.

A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet explorer 32-bit does not work, but 64bit does




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Does the Internet Explorer 9 back button not work correctly for you?
I have had issues, as well as other people, with the Internet Explorer 9 Back button not working. I click it and it doesn't go back. I have to click it a bunch for it to go back. If you have found a fix for this, please state the fix below, so others can be helped.
Browsers & Mail
Internet Explorer 10 is forced in 64bit mode
We have a computer where IE10 is forced to run in 64bit mode Even when following options are off needed to run 64bit IE10: - Protected Mode - Enhanced Protected Mode - UAC Is there another option that might explain why it's forced to run 64bit?
Browsers & Mail
Internet Explorer - links to websites on internet do not work
Windows 7 x64 Home Premium SP1 (most recent update level) 1. clicking IE10, IE10 comes up 2. first website started, Google 3. next TAB, Google comes up (configured) Problems 1. When clicking at a desktop icon (refering to a website on the internet), the next fresh screen of IE10 comes...
Browsers & Mail
Internet Explorer 8 is not opening links to new tab in Windows 7 64bit
I have win 7 x64 with IE 8. Whenever i click on link, a new tab incompletely open but a pop up displayed on screen. that link may be a pdf, a downloadable file (movie, .exe ), It does happen in IE 9 also, i tried IE 9 by upgrading IE8. A pop up shows " Internet Explorer has stopped working ...
Browsers & Mail
Update to Internet Explorer 9 does not work
I have now for 2 times done the update from version 8 to version 9 of Internet Explorer for 64bit systems as it is qualified as a important update, but the update again failed. When I start the Internet Explorer after the update I only get white screens instead of the content of the websites. ...
Windows Updates & Activation
Internet Explorer does not work
I am using Windows 7 x64 and I am having problem with Internet Explorer (32 bit). When I open internet explorer the taskbar and windows explorer do not work for some time and after some time automatically come into working. And if I close internet explorer then also come into working. Kindly help...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:14.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App