Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Big Problem with website

28 Mar 2010   #1
trainboy

windows 7 64bits
 
 
Big Problem with website

Hi all,

Just formated my computer, i have two websites which i had access to before, but now i only have access to them 2-3 minutes, after i reboot, after this period of time it says the delay has expired and website did not respond, i can access these 2 sites from all other computers on my network but not from my main computer, this is the only pc running windows 7, i tried changing stuff in my firewall, tried changing ip adress, tried to bypass the router but nothing worked...i am completely out of idea...if anybody has questions or ideas on what might be causing this please tell me caus these sites are very important to me.

thanks you in advance for your help


My System SpecsSystem Spec
.
28 Mar 2010   #2
Product FRED

Windows 7 Enterprise 64-bit
 
 

You might have spyware or malware running. Use Malwarebytes to scan around. Also, what AV are you currently running?
My System SpecsSystem Spec
28 Mar 2010   #3
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

The probable answer in a word, conflict. A process is conflicting with the site. Try this

How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7

If it does not work, my guess is your antivirus or other secuity software. Check for virus.
My System SpecsSystem Spec
.

28 Mar 2010   #4
trainboy

windows 7 64bits
 
 

Hi,

checked out some other forums and found out that it was actually malwarebytes that was blocking the site ip, added them in the ignore list and now everything is working normally again.

thanks
My System SpecsSystem Spec
28 Mar 2010   #5
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

Glad that I could help. I use malwarebytes, too. The first page that I viewed using Malwarebytes came up as a positive. Never had the problem, again.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Big Problem with website




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Website freezing problem
So i go to a website it'll load up but it wont let me scroll down ,also the down arrow on the side scroll-er isn't there either. And If i go to YouTube the site & the video loads but the video screen stays black ... However if i grab my taskbar and stretch it up once and bring it back...
Browsers & Mail
Problem signing into a website
Hi, I am trying to sign into a web site and it will not let me. The user name and password have been changed by the site for me but I just get Windows security window saying the original user name . Help please. I have cleared all passwords and sign-ins in Internet options . All the rest have gone...
Browsers & Mail
Edit website problem
Hi, My girlfriend edits the website for the club she works at. She had her own PC but we switched to using just mine to save space at home. I use Mozilla and she uses IE so that we have our own setup. She can't edit the sites content on my PC though - when opening a page in the sites built...
Browsers & Mail
m.<website> problem
I've been trying to get to www.lge.com.au and www.racv.com.au for sometime now. Everytime I try I get redirected to m.<website>. Eg m.lge.com.au, which by the cutdown size of it might be for mobile devices, yet I'm using a desktop PC. Any idea why does this happens? thanks Tanya
Network & Sharing
A problem with a website
Hey guys, I have recently began to look for a job as a nanny again. I have paid in this site, but every time I send a message to a family, this nasty screen appears that something is missing but I have no idea what it means. - http://picpaste.com/extpics/the_problem.jpg When I sent the...
Browsers & Mail
problem with website
i am trying go to a website i normally use but says there is a probem with loading page but if i go an to another computer it works fine
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:06.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App