Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: first post, help please :0)

22 Aug 2010   #21
Petey7

Windows 7 Professional SP1 64-bit
 
 

The thing is, Packard Bell doesn't list any such model number on their support page. Everything has a number similar to the one a posted above. Have a look for yourself: Support Download


My System SpecsSystem Spec
.
22 Aug 2010   #22
CarlTR6

Windows 7 Ultimate 32 bit
 
 

Good job on uninstalling Norton. Let's see what your system does.
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2010   #23
coling

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Petey7 View Post
The thing is, Packard Bell doesn't list any such model number on their support page. Everything has a number similar to the one a posted above. Have a look for yourself: Support Download
Ther is a pw number on bottom of pc, but I wont be able to get to it till morning.
My System SpecsSystem Spec
.

23 Aug 2010   #24
coling

 
 

The model number is pwu 36xxxxx
As you said, not listed on pb site for some reason.
My System SpecsSystem Spec
23 Aug 2010   #25
CarlTR6

Windows 7 Ultimate 32 bit
 
 

How is your system running?
My System SpecsSystem Spec
23 Aug 2010   #26
coling

 
 

Hi
Just got in from work and the kids report there have been no crashes so far. Don't want to speak to soon but I'll keep monitoring and report back here the results.

Many thanks for the help so far, very much appreciated.
My System SpecsSystem Spec
23 Aug 2010   #27
CarlTR6

Windows 7 Ultimate 32 bit
 
 

That is encouraging news. I hope it stays running smoothly.
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2010   #28
coling

 
 

Just an update.

Puter fixed, thank you very much indeed. Couple of times it has froze and restarted during boot up, but no BSOD at all. Was it drivers or Norton - not bothered, I'm leaving things as they are now.

Well happy, cheers!!!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 first post, help please :0)




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
odd post/bios screen, plus no keyboard detected @ post
i had recently built a new computer. after installing windows 7 everything was fine, except for during start-up it'd say 'no keyboard deteced'. which it wasn't detecting it because i couldnt acess bios during this. once i came to the windows log in screen, it was then reading the keyboard. a...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:55.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App