Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: trouble installing *run wubi.exe*

12 Oct 2010   #1
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 
trouble installing *run wubi.exe*

hi all im trying to install kubuntu and i get this error shown in the screen shot? any help would be great


My System SpecsSystem Spec
.
12 Oct 2010   #2
Bill2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

This is a bug. Try unplugging any usb card or just disable the card reader temporarily. Even otherwise, you can hit Cancel each time.
My System SpecsSystem Spec
12 Oct 2010   #3
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

ok thanks im trying to install it from disk i already had it installed but i uninstalled it today to reinstall and that windows pop up keeps showing i have 1 usb plugged in and 2 sd cards i will take them out and try again
My System SpecsSystem Spec
.

12 Oct 2010   #4
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

i tried that and no the same again
My System SpecsSystem Spec
12 Oct 2010   #5
Bill2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

May be a bad burn or a bad iso. Try burning again at the lowest speed.
My System SpecsSystem Spec
12 Oct 2010   #6
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

its ok i rebooted after i ejected the thumb drive and sd cards everthing ok im using the demo as you can see in the pic
My System SpecsSystem Spec
12 Oct 2010   #7
Bill2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

Good. Enjoy kubuntu!
My System SpecsSystem Spec
12 Oct 2010   #8
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

its ok i have installed it now on my ssd i was using opensuse for over a week but thought i would give this a go i installed it with my main hard drive connected, it did not do anything to it except on boot up i now get a grub boot up page instead of be pressing F12 to choose which drive to change from i would prefer it to boot into win 7 so i am having a look at that option now

all done now after testing stability here is how in this link Duel booting with linux and windows
My System SpecsSystem Spec
Reply

 trouble installing *run wubi.exe*




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Trouble installing W7
I am trying to install Windows 7 Home Premium 64bit on a new harddrive I have bought but when it goes to install it does the copying files (first step) and instantly goes from 0 to 100% and errors on the next step (expanding files). This happens to me no matter if I have the hard drive in the...
Installation & Setup
Trouble installing Win 7 SP1
I'm trying to install Win7 SP1, and am unable to. Here is the contents of my Checksur.log file: ================================= Checking System Update Readiness. Binary Version 6.1.7601.21645 Package Version 15.0 2012-07-30 11:45 Checking Windows Servicing Packages
Windows Updates & Activation
Trouble Re-Installing Win 7
Hello, I have a computer that came pre-installed with Vista Home Premium 64 Bit. A little over a year ago I did a clean install of Win 7 Home Premium 64 Bit and have had no issues with the machine until recently. A couple weeks ago the computer would not boot past the Windows Logo. No new...
Installation & Setup
Trouble installing
HI I have WIndows 7 Ultimate and have this problem If I download a .zip file I sem to allways get error saying file currupt, If I download and .exe file sutch as the new iTunes from Apple website I get to the Open File Security Warning then the install just stops (UAC allready on the lowest...
General Discussion
Having trouble installing programs
HI. I've just gotten a new computer and it has windows 7. I've been having a lot of problems loading the programs that worked fine on my old computer such as, Paint shop pro x, AVG virus protection, and more, well I figured i should focus on one at a time. So I'm confused about AVG it supposedly...
Software
trouble installing a 2nd IDE HDD
I bought a Gateway DX4822-01 with Windows 7 preinstalled. The motherboard lacks any IDE ports so I had to buy an IDE-SATA adapter for my old 250 GB Western Digital drive from my old PC. After plugging everything in, I powered up. With the device plugged in, Windows 7 takes longer to boot and...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:01.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App