Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Brand New Rig, 3 Weeks later Still BSOD?! HELP?

21 Oct 2010   #11
gbs5009

Windows 7 Professional x64
 
 

That would fit with the tcpip.sys and e1q62x64.sys we're seeing in the minidumps. Guess they never got around to testing using the internet w/ a 64-bit system. Yeesh.


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Brand New Rig, 3 Weeks later Still BSOD?! HELP?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Second BSoD in 3 weeks
Hi Hppe the titles ok this is the second BSoD i have had in as many weeks after the sound card not working last week until a restart of the system i thought i would post and see what could be causing the issues Thanks in advance for you help
BSOD Help and Support
Various BSOD over the last few weeks
Hi I have always had BSOD at various time and varying degrees happening one a week to once a month. Recently I have started to get BSOD every morning sometime as many as 3 then the system mostly runs without an issue. When the BSOD occur I could be browsing the internet, looking through...
BSOD Help and Support
BSOD for the last 2 weeks
Hey guys. I dunno what's happening here, honestly - 2 weeks ago, my computer decided to refuse to run in normal mode, only working in Safe Mode and Safe Mode with Networking. Because of this, I am unable to run a System Health Report (doesn't work in Safe Mode), so I cannot attach it....
BSOD Help and Support
6 BSoD's in 2 weeks
I've had a BSoD 6 times since I upgraded to 7 about 2 weeks ago. Each time it has happened while browsing the internet so I would almost assume it had something to do with either the browser or the wireless drivers. but I could be wrong. Also I'd really like to learn how to diagnose and treat this...
BSOD Help and Support
Brand new computer, Brand new windows 7.. no wireless?
I just unpacked my custom build and got it turned on.. went to try and get the internet working, and for the life of me.. i can't figure it out. I don't even have a little wireless bar down in the right hand corner. when i try to connect to a network in network and sharing center, it wants me to...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:05.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App