Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can't boot after kis 9 update

29 Oct 2010   #1
igalep132

 
 
Can't boot after kis 9 update

Hello,

Yesterday i got my new pc, (clean HD)
first i installed win 7 ultimate 32b
after that i updated it trough windows update.
everything went ok.

today i installed some applications (7z, picasa, foxit, office 07) and a trial ver of kis 2010 (9.0.0.736) from kaspersky web site.
the installation executed without any issues, and after the installation long update process has began. when it finished i was kindly requested to restart my machine...
and since then the machine is dead !!
i can't boot neither regularly nor trough safe mode (i just see the label of "Verifying DMI Pool Data..."
and even massive "F8" doesn't help much.

I tried to make a restore using windows installation disk (it does find kaspersky's installation as a last known issue, and does "make" a restore with "successful" status in the end of the process, but not much happens, after the restart the problem still present.)
Also i tried to run kaspersky rescue disk --> doesn't help much... (the screen just blinks)


any idea before I'm fricking out ?

thanks


My System SpecsSystem Spec
.
29 Oct 2010   #2
zzz2496

Windows7 Ultimate 64bit
 
 

It's a motherboard issue, I think you should clear CMOS data... DMI pool is managed by BIOS, if it's corrupted, clearing CMOS should resolve your issue.

zzz2496
My System SpecsSystem Spec
29 Oct 2010   #3
igalep132

 
 
doesnt work :(

none of those 3 methods didn't help...

What next ?
My System SpecsSystem Spec
.

29 Oct 2010   #4
zzz2496

Windows7 Ultimate 64bit
 
 

How long did you leave the battery unplugged? To make sure it's cleared up, unplug your computer, then remove the CMOS battery for at least 3 minutes.

zzz2496
My System SpecsSystem Spec
29 Oct 2010   #5
igalep132

 
 

SOLVED...

i ran MBR fix with installation disk
My System SpecsSystem Spec
29 Oct 2010   #6
zzz2496

Windows7 Ultimate 64bit
 
 

Wow, it's good to know you solved the problem... Sorry that I didn't help much...

zzz2496
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can't boot after kis 9 update




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Boot Issue after Windows Update (Boot GUI turned off)
I might be in big trouble here, but I'm hoping someone can help. I turned off my computer, which triggered a bunch of updates. A few days later when I turn it on it doesn't boot (and/or asks for input that I can't see due to having turned off the boot GUI a while back). So I have a blank...
Installation & Setup
Boot issue with the update
Friends i dont know about others but after installing patch tuesday updates today which appeared to be less and easy were auto downloaded and installed as per the settings and when it restarted to complete the updation process it all started with the long screen freeze at STARTING WINDOWS LOGO (the...
Windows Updates & Activation
Will not Boot after win 7 update
My laptop: Dell Studio 17/1745, Win 7 Pro 64 bit. I have not used it for awhile so I updated Java, and Win 7 -20 update files. The 20 files were downloaded and i clicked on reboot now. The computer loads up to opening windows and then it just hangs there without any error message or anything. I...
Windows Updates & Activation
Windows 7 Update Boot Error Can only Boot in Safe Mode now
Windows 7 Update Boot Error Maybe this should be under Windows update problems, however I'm not positive that it is an update problem. I have no clue why this is happening. I am running windows 7 64 My computer has been trying to do a system update for awhile. I would shut down the...
Windows Updates & Activation
PC will not boot after update
Hi guys, Sorry if this is in the wrong place Last night my PC did a couple of security updates and did a nVIDA update - I can't remember if this was for the on-board sound or the motherboard (I assume the later).
Windows Updates & Activation


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:09.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App