Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: perfmon questions

02 Nov 2010   #1
microwu

Win 7 Professional x64
 
 
perfmon questions

I was trying to run perfmon /report. The status always showed "collecting data for 60 seconds" without further progress for 10+ min, and I assumed it just didn't work.
I was logged on as a domain user in my office but I had the admin privilege on this computer. Is it the reason perfmon didn't work? Would the report be the same if I was logged on the same machine as a local admin account?
Thanks!!!


My System SpecsSystem Spec
.
02 Nov 2010   #2
reventon

Windows 7 x64, Windows XP SP3, Fedora
 
 

I assume you are running it as part of the BSOD Posting instructions. In that case, if it is hanging then just upload the files you do have to this thread. It is not the main piece of information that we require, simply useful depending on the type of error you are getting.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 perfmon questions




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Can't run perfmon report
Trying to run perfmon in order to post necessary info to get assistance. Full thread here: https://www.sevenforums.com/crashes-debugging/237263-bsod-after-plugging-hdmi.html#post1980194 Any guidance on how to proceed?
BSOD Help and Support
perfmon /report
When I try to generate the report it's telling me the interface is unknown! :sarc: Any ideas? Thanks
Performance & Maintenance
perfmon.exe error msg
how can i fix .dll problems on my laptop without cd or usb device
Performance & Maintenance
perfmon.exe unstable
I am having some problem with my Win 7. some processes stops responding for a very short time and starts running again. the only proof to show that is in resource monitor. It is unstable(it switches b/w running and not responding) Regards &y....
BSOD Help and Support
Perfmon and MSE
I was bored, so I ran a few tests. I noticed something odd... perfmon tells me I have no antivirus installed, but I do. I have MSE. The System and Security Action Center reports MSE is up and running, and I opened MSE... it is up-to-date and running in there, but the perfmon doesn't seem to...
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App