Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Stupid weird mega bug of DoOoM

29 Dec 2010   #1
TheScriptingNoo

Windows 7 Home Premium 32bit
 
 
Stupid weird mega bug of DoOoM

I bought a compaq 615 with windows 7 home premium 32bit. It has a weird bug that like "activates" and after that, NOTHING works. most of my programs, games, flash games and other stuff wont work. If i start them, it stops responding until i force close it. the only way to disable that is to restart and it may take like over 25 restarts until it starts working again (for little time, like 10mins until the bug activates again). I have no viruses and nothing. When i shutdown my comp when the bug is activated i have to force shutdown bechause it says explorer.exe isnt responding and ive also tried closing and reopening explorer with task manager. is there any other way to fix this than buying a new computer??? I bought this like 2months ago.


My System SpecsSystem Spec
.
29 Dec 2010   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TheScriptingNoo View Post
I bought a compaq 615 with windows 7 home premium 32bit. It has a weird bug that like "activates" and after that, NOTHING works. most of my programs, games, flash games and other stuff wont work. If i start them, it stops responding until i force close it. the only way to disable that is to restart and it may take like over 25 restarts until it starts working again (for little time, like 10mins until the bug activates again). I have no viruses and nothing. When i shutdown my comp when the bug is activated i have to force shutdown bechause it says explorer.exe isnt responding and ive also tried closing and reopening explorer with task manager. is there any other way to fix this than buying a new computer??? I bought this like 2months ago.
Try running SFC /SCANNOW.

start>search>type cmd> right click and run as admin>sfc /scannow

let us know the report at the end



Ken J
My System SpecsSystem Spec
29 Dec 2010   #3
bmcdevitt

Windows 7 pro 64 bit
 
 

please scan your computer with Malwarebytes , unless you have always had this problem since unpacking...
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Stupid weird mega bug of DoOoM




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Weird/Stupid Keyboard problem
Hi guys. Since I last formated last night, I can't make a ":" with the left SHIFT key. I mean, SHIFT + ; = : but only with right SHIFT. With Left SHIFT, it does absolutely nothing. But the left SHIFT key works withe very other keys, no exceptions. I'm using the French (Canada)/French...
Hardware & Devices
Mega Manager uninstall
I downloaded Mega Manager onto my computer. Today I decided that I did not want it. I uninstalled it. Then I restarted my computer like it told me to. after I did I was unable to use the internet. I checked everything. It was all doing good. I used the diagnose problem it found nothing. It also...
BSOD Help and Support
Mega Man Legends is failing!
I recently installed Mega Man Legends for the PC. I did a full install from the CD and ran the program- but it goes to a black screen after the Capcom logo. All my other games are fine, my video card is in working condition and my computer is in fine shape. ?
Gaming
Stupid Stupid Laptop Battery
Hi, My laptop has had 1 year of what I would call "heavy" use. Although it has been plugged into the wall all its life (1 year) the battery is now dying in under 10 minutes. This really sucks as it means I lose the portability of my laptop. I don't have any way of getting money for a new laptop at...
Chillout Room
IE8 - Mega show stopper
Hi everybody We've found ONE snag that is causing a major headache. SAP JAVA J2EE server works fine but we need to use the ECLIPSE based IDE (SAP Netweaver Developer Studio) to create and deploy applications to the J2EE server. Testing this with IE8 on a Virtual W2K3 server causes the...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:39.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App