Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: - Urgent help !! PLEASE ! ! ! -

31 Dec 2010   #1
kurt1212

Windows 7 home premium 64bit
 
 
- Urgent help !! PLEASE ! ! ! -

My windows 7 gets stuck on the welcome screen everytime. I can only get on through safe mode. Whats causing this? I done that cskdsk /r and it found nothing. Atleast I don't think so (How do I check) I believe it's happening after I install my drivers for my graphics/motherboard (Gigabyte motherboard/nvidia graphics.)

What do I do?


My System SpecsSystem Spec
.
31 Dec 2010   #2
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

Welcome kurt1212

First help us, by giving us all the specs on your system & hardware.
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2010   #3
kurt1212

Windows 7 home premium 64bit
 
 

Hi.

My manufacturer is Gigabyte Technology Co.. LTD, model H55M-USB3.

I am running Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80 ghz, 4gb Ram, 64 bit Windows 7 porfessional and a nvidia GTS 450. I installed the drivers that came with the computer (few days old..).
My System SpecsSystem Spec
.

31 Dec 2010   #4
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

If you can get through on clean boot we can solve your problem
Try to make the clean boot changes in safe mode
How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2010   #5
kurt1212

Windows 7 home premium 64bit
 
 

I've tried all this before. However, I'll do it again.


ANKERMANN-PC PC-System INTEL Core i5 '760' 4x2,80Ghz |: Amazon.co.uk: Electronics

This is my computer if you need that, running windows 7 professional 64 bit.
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2010   #6
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

What is your monitor & what is your cable, VGA, DVI, HDMI ?
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2010   #7
kurt1212

Windows 7 home premium 64bit
 
 

VGA Cables. Not sure on the monitor I bought it like 4 years ago. It's a packard bell.
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2010   #8
kurt1212

Windows 7 home premium 64bit
 
 

Ok it crashed on a clean boot =\

Also; it just crashed on a clean boot =\
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2010   #9
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

From the web link you gave, did this come pre-assembled or did you have to build it ?
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2010   #10
kurt1212

Windows 7 home premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DocBrown View Post
From the web link you gave, did this come pre-assembled or did you have to build it ?
It was pre-built. Have you got msn, would make things alot easier for me.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 - Urgent help !! PLEASE ! ! ! -




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Urgent help
My Windows 7 computer (desktop) is less than four months old, it has a 1 terabyte hard drive, which is split up into two. Stupidly, I made the second hard drive the primary one and when I restarted my computer, it gives me the bootmgr message, where you have to press ctrl + alt + delete which does...
General Discussion
Help Me Urgent
I Need Realtek HD Driver For Dell Inspiron N5010
Drivers
Help please urgent
SO SORRY FOR PANIC BUT I AM IN A HELLA BAD SITUATION I AM SUPPOSED TO INSTAL A FRESH COPY OF WIN 7 ON MY NEW (nO OPERATING SYSTEM INSTALLED )PC BUT I FORGOT TO PURCHASE A DVD DRIVE , SO I TRIED THE OLD STORY (TO USE A BOOTABLE USB DRIVE ) BUT IT KEEPS TELLING ME : NTLDR IS MISSING , WHAT THE...
General Discussion
[URGENT] BOOT LOADER ERROR [URGENT]
Hi Guys, This is quite a long story, So let me get straight to the point. :) On my Dell Optiplex 360 Computer (Windows 7-Ultimate) I partitioned the hard drive to make space for another windows installation. I then installed Windows Vista Ultimate on it. All of that went successfully but...
Installation & Setup
[URGENT] All System Restore Point Gone!![/URGENT]
The problem occurred when I made a standard user account and through that i redirected to the admin profile under c:/Users/xxxx and i right clicked the profile>properties>security> and i removed the standard account access to that admin folder and got some "Access denied error". After i logged off...
Backup and Restore


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:55.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App