Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: performance problem

11 Apr 2011   #1
anoop kumar

windows 7 ultimate 32 bit
 
 
performance problem

Hello Sir\Mam
I want to know if com surrogate is not responding then what to do and how as it is causing a lot of problem to me.I am using Windows 7 ultimate 32 Bit(Compaq brand),3GB RAM,320 GB Hard Disk.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Apr 2011   #2
yowanvista

Windows 10 Pro x64, Arch Linux
 
 

Note that this issue is mainly caused by codec packages installed on your system, you should remove any of these
Fix for COM Surrogate Has Stopped Working Error in Vista - How-To Geek
My System SpecsSystem Spec
Reply

 performance problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Best configuration for this high performance problem
Hi, my first post....first, I'm looking for a place appropriate for this, so if this is not it, please pardon me. Any pointers to an online forum for HPC would be more appreciated. I have a Dell Tower with 64 gigs of ram, 12 processors, a 250gb SST, and 2 2tb hard drives in RAID 0. I run...
Performance & Maintenance
How do I diagnose this performance problem?
My wife has a Dell Inspiron 1570 (2GB RAM), relatively empty HDD, onboard graphics. For a significant time she has been hitting 100% CPU making her machine unusable. Neither the task manager or Resource Monitor show what is eating the CPU time. She contacted Dell whilst under warranty, they...
Performance & Maintenance
SSD Vertex 3 problem with performance
60gig Vertex 3 connected to a PCIE card (sata 3) Ran a test when it was brand new no OS or programs See first results. I then used an Acronis Image to install the operating system and programs . The results have dropped of considerably and a memory error has appeared see second results. Can...
Hardware & Devices
strange problem with performance
Ok, I have recently reformatted my computer. the only programs i have installed are avg, firefox and 2 AAA games. i have the updated video card drivers as well. My set up is a Intel core i7 2.8ghz, i have 4 gigs of ram, and a geforce 8800gts, my mobo is a msi p55-gd65. i have been experience slow...
General Discussion
Ridiculous performance problem Windows 7 Pro RTM x64
At work I have a Dell Optiplex 760 machine with a Core 2 Duo E8600, 4 GB of RAM, Radeon HD 3450 graphics card, 320 GB hard drive, etc. for reference. I formatted the drive completely (OEM partition, and Dell's XP Pro image) and setup the drive for Windows 7 Pro RTM x64 (an ISO I got off...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:41.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App