Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD after upgrade

31 May 2011   #21
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

The green screen while playing youtube seems to be resolved. :weird:

Went into CCleaner and checked all boxes under 'system' except the last 2 which had to do with shortcuts and under 'advanced' checked all boxes except custom file folders and wipe free space. All other boxes were checked.
Went into the registry area and checked for issues, there were two, a 'rar' file I used and then deleted and another one, I forget what it was. I opted to fix those.


Earlier I had BSOD at the same approximate time with the green screens on streaming and youtube problems but that could have been a coincidence making me assume a relationship between the two which wasn't valid.

Went into youtube after using CCleaner with the above boxes checked and it worked on the previously stored songs I tried earlier.
Anyone know why? Maybe had too much stuff?

Hope this helps someone.


My System SpecsSystem Spec
.
31 May 2011   #22
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by George1 View Post
The green screen while playing youtube seems to be resolved. :weird:

Went into CCleaner and checked all boxes under 'system' except the last 2 which had to do with shortcuts and under 'advanced' checked all boxes except custom file folders and wipe free space. All other boxes were checked.
Went into the registry area and checked for issues, there were two, a 'rar' file I used and then deleted and another one, I forget what it was. I opted to fix those.


Earlier I had BSOD at the same approximate time with the green screens on streaming and youtube problems but that could have been a coincidence making me assume a relationship between the two which wasn't valid.

Went into youtube after using CCleaner with the above boxes checked and it worked on the previously stored songs I tried earlier.
Anyone know why? Maybe had too much stuff?

Hope this helps someone.
Well, just had another BSOD. Like last time it happened a little while after having problems with youtube.

I checked the dump files and again there wasn't one though the blue screen said it was writing one at the end of the blue screen.

The error was atikmpag.sys. The same as before.

This time was different though, I had a quicklaunch on my toolbar, it's gone!!!

Anyone have any suggestions?
My System SpecsSystem Spec
01 Jun 2011   #23
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Its a start, keep us in the loop
There is no loop.

I need some more suggestions. Anyone?
My System SpecsSystem Spec
.

01 Jun 2011   #24
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by George1 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Its a start, keep us in the loop
There is no loop.

I need some more suggestions. Anyone?
There are no dump files produced, any suggestions on that for a start?
My System SpecsSystem Spec
01 Jun 2011   #25
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

I did run memtest for about 4 hours but no errors reported.
Also there were no critical errors.
Any other suggestions would be appreciated.
My System SpecsSystem Spec
03 Jun 2011   #26
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Another BSOD. I've included the files this time but though the blue screen said it was going to make a dump file I couldn't find it.

This was what the blue screen said:

A device driver attempting to corrupt the system has been caught.

Stop: C4.

I haven't run any cleaners like CCleaner.

I was able to do a hard restart and I'm on the faulty computer now.
My System SpecsSystem Spec
05 Jun 2011   #27
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Anyone have an idea what may be happening here?
Any suggestions would be appreciated.
My System SpecsSystem Spec
08 Jun 2011   #28
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Had another crash. The file was atikmpag.sys.
There was no dump file, any suggestions would be appreciated.
The BSOD was just after logging in with no further input.
My System SpecsSystem Spec
09 Jun 2011   #29
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Had another crash. The file was atikmpag.sys.
This time I was logged in for awhile using IE9.
Sometimes I don't have any problems for a week or so.
Most of the things I do are consistent but it could happen after just logging in like the last time.
I checked for a dump file and the directory was empty, it is also locked.
Any suggestions would be appreciated.
My System SpecsSystem Spec
23 Jun 2011   #30
George1

Windows 7 Home Premium 64 bit (OEM) SP1
 
 

Another BSOD.
The error was atikmpag.sys. The same as before.
This time I was in IE8 as usual but lost my preferences for google. This has happened a few times, other times I lose settings for my taskbar.
When I tried to login my keyboard was not recognized, the password I typed didn't show up.
I restarted again and installed the latest atikmpag.sys, system seems normal for now.
There was no dump file, it says it's going to write it at the end of the BSOD but doesn't.

Any suggestions would be appreciated.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD after upgrade




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD after PC Upgrade, MB & CPU
Greetings, Recently I did little upgrade to my PC. Changed AMD into Intel mainly. Currently I am using i7 4770, since then, I am getting Blue Screenies, randomly, I installed windows on new SSD Drive. BD happened on both HDD and SSD, Tried reinstalling windows, didnt work. I think it's MB's...
BSOD Help and Support
BSOD after CPU upgrade
Hello! I wanted to speed up my 6715b so my previous CPU mobile Sempron (don't remember details) is out now and now i have Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-58, 1900 MHz (9.5 x 200) and a fresh copy of Windows 7 professional 64 bit. Every 30 minutes i get a BSOD. I need your help because i'm...
BSOD Help and Support
Bad_Pool_Caller BSOD after 32 - 64 bit upgrade
:confused:Hey Guys, I've recently upgraded to 64-bit Windows 7 professional. I've been getting a Bad_Pool_Caller Blue Screen frequently in the past few hours, I've reinstalled Windows, completely formatting the hard drive second time round to see if it will help which it didn't. Here's the...
BSOD Help and Support
BSOD After SSD upgrade and Ram upgrade in Laptop. Mostly IRQL errors
Like the title said, I'm getting random BSOD after upgrading to SSD and RAM. Initially I thought it was the Intel Rapid Technology, because the system improved after I've installed. But now it still BSOD, but less frequent. Here are my dump files and jcgriff2 files Minidump.7z ...
BSOD Help and Support
Win 7 Upgrade today, then BSOD
First, thanks in advance for any assistance. I've spent the day upgrading my ~3 year old Dell Inspiron 1525 from Vista to Windows 7 Home Premium, 32 bit. Only a couple hours after the fresh install, I got my first BSOD. FWIW, I did a complete repartitioning and reformat, and a complete fresh...
BSOD Help and Support
BSOD After upgrade from 2GB to 4GB RAM
Hi, This is my first post here, ive found seven foruns after googling to find an answer to my problem but ive no clue about it. Basic Info ASUS F3SC-AP275C Notebook Intel COre 2 Duo T7250 NVidia Geforce 8400M G 128MB
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:38.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App