Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Registry_error

28 Oct 2009   #1
Rampo

Windows 7
 
 
Registry_error

I just installed windows 7 on my computer. It worked for a while.
Now I get a 'registry_error' with a blue screen a couple of seconds after I logged in my account. Then the computer restarts itself.

Maybe you guys could help me out with this?
Thank you in advance.


My System SpecsSystem Spec
.
28 Oct 2009   #2
sup3rsprt

XP, Seven, 2008R2
 
 

Can you login to safe mode and make a new account? If you can do that then it's pretty easy to copy everything over into the new account.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2009   #3
Rampo

Windows 7
 
 

Why would I make a new account?
My System SpecsSystem Spec
.

28 Oct 2009   #4
Rampo

Windows 7
 
 

There are 3 accounts on my computer. It doesn't matter which account I login to, I always get the same error to appear.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2009   #5
sup3rsprt

XP, Seven, 2008R2
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Rampo View Post
Why would I make a new account?
To determine whether or not the problem was with the account itself.

From your last post, it seems that is not the case.

You will probably need to do a repair install.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2009   #6
Rampo

Windows 7
 
 

How do you perform a repair install?
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2009   #7
sup3rsprt

XP, Seven, 2008R2
 
 

Scratch that... You can't do a repair install if you can't log in.

Try rebooting and keep tapping F8 during boot. Try to load the last known good configuration and see what happens.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2009   #8
Rampo

Windows 7
 
 

I am sorry I am not a computer
genius..
So how do you do load the last configuration?
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2009   #9
sup3rsprt

XP, Seven, 2008R2
 
 

by tapping F8 during boot and select last known good configuration.

it might not work either, in which case you might try to log in using safe mode

or a system restore.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2009   #10
Rampo

Windows 7
 
 

When I tap f8 a Black screen pops up and I can choose whether I want to use the safe
mode or not. I don't see anything about load the last configuration.
What's a system restore?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Registry_error




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD error 0x51 REGISTRY_ERROR with no system restore point
SF diagnostic tool info ZIP attached. After logging in, about 10-20sec later, I get a BSOD with 0x51 REGISTRY_ERROR. I do not have a system restore point. I have tried most of all of the things found when googling this: chkdsk, ccleaner, scf /scannow, etc... Starts up fine in safe mode. I...
BSOD Help and Support
BSOD after login, error 0x00000051 REGISTRY_ERROR
Hi, My machine was running smoothly until recently it became infected with adware. I tried to remove the uninvited software through Uninstall Programs in control panel, and also by using Malwarebytes to quarantine anything it found objectionable. It then seemed to work fine after all of this...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App