BSOD when browsing on chrome

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 8
    California
    Thread Starter
       #11

    No not really, I don't know why I even install it the first place. : /
      My Computer


  2. Posts : 8
    California
    Thread Starter
       #12

    Oops, sorry about that didn't mean to double post.
    Last edited by Blanka09; 09 Jun 2014 at 13:45. Reason: double post
      My Computer


  3. Posts : 6,741
    W7 Pro x64 SP1 | W10 Pro IP x64 | W8.1 Pro x64 VM | Linux Mint VM
       #13

    It's not a major problem at the moment, it just removes any chance of it conflicting with the Realtek audio driver if it's not there. Don't worry about it for now, there's no guarantee that it will be problematic so let's just see how your rig behaves with a clean install of 14.4.
      My Computer


  4. Posts : 6,741
    W7 Pro x64 SP1 | W10 Pro IP x64 | W8.1 Pro x64 VM | Linux Mint VM
       #14

    I forgot to mention you can change your Windows Update back to how you had it set previously now.
      My Computer


  5. Posts : 8
    California
    Thread Starter
       #15

    Hello there, i'm back again with the same issued that i had the first time. Everything work out great and never had any issued with computer till this week. I'm getting the same BSOD like last time with just surfing the web, checking out imgur or watching a video ect. I don't know if i install something that's making it happen or not. Hope you can help.
      My Computer


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:38.
Find Us