Always BSOD on startup, various technical information messages


  1. Posts : 3
    Windows 7 Enterprise x64
       #1

    Always BSOD on startup, various technical information messages


    Hello, firstly I am sorry if this ends up being a similar situation to something solved previously.

    Yesterday, I turned on my computer to check emails and it blue screened on me. After it auto-restarted, I attempted to resume, and it did the same thing. I decided to check the dump file since I had downloaded Blue Screen View after a previous blue screen event, and it did it again. After (I believe) five blue screens after running windows seemingly successfully, it wouldn't even finish loading windows.

    Running windows normally - blue screen
    Running startup repair - blue screen
    Trying to run the windows installer from my setup disk - blue screen

    I can get it to run in safe mode, and checking the dumps shows that the Windows NT Kernal is throwing up a red flag (ntoskrnl.exe).

    I have run MemTest x86 and after 4 passes, it returns 0 errors.
    Attempting to run a repairing check disk forces me to schedule it to run at startup, and the computer blue screens before it can actually run.

    I am at a loss as to what to do to correct the issue.
      My Computer


  2. Posts : 3
    Windows 7 Enterprise x64
    Thread Starter
       #2

    New development:

    I Removed the battery and left the computer unplugged overnight. When I replaced these this morning, I started up normally and seems to be stable so far. However, I don't know if this is permanent or just a random fluke. If someone could review the information the SF Diagnostic Tool gathered and provide some feedback on this, I'd appreciate it.
      My Computer


  3. Posts : 3
    Windows 7 Enterprise x64
    Thread Starter
       #3

    More new information:

    As I thought, it was just a temporary fluke and within minutes it blue screened again. Checking the device manager in safe mode, I had it how me the non plug-and-play drivers and it listed one of them as being unable to run due to improper installation. I uninstalled it and am still blue screening, but the message displayed is different. The SF data collected is attached. I'm really hoping someone can help me with this soon as this is my main computer and trying to use a tablet to look at job postings is very difficult.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 10:10.
Find Us