Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: HTTP is not working

04 Feb 2010   #1
Slon

Windows 7
 
 
HTTP is not working

Hi people,
can anyone help me? I have Win 7 and I have problem with browsers. I have installed IE 8, Firefox and also Google Chrome but none of them are working in http. I tried friends FTP and it worked, i tryed to ping some web pages using cmd and also it worked but still when I open any of browser the page is still loading but not working. i Also call to my provider they set me static DNS it worked for a min and then stop working. I am using kaspersky so I hope it's not a virus. THX for response


My System SpecsSystem Spec
.
04 Feb 2010   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Slon View Post
Hi people,
can anyone help me? I have Win 7 and I have problem with browsers. I have installed IE 8, Firefox and also Google Chrome but none of them are working in http. I tried friends FTP and it worked, i tryed to ping some web pages using cmd and also it worked but still when I open any of browser the page is still loading but not working. i Also call to my provider they set me static DNS it worked for a min and then stop working. I am using kaspersky so I hope it's not a virus. THX for response
It is either your antivirus or firewall. disable kaspersky and try it.
My System SpecsSystem Spec
04 Feb 2010   #3
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Go to safe mode with networking and then try to access websites.
My System SpecsSystem Spec
.

04 Feb 2010   #4
Slon

Windows 7
 
 

I'll try safe mod. Firewall and kaspersky off still problem...
My System SpecsSystem Spec
07 Feb 2010   #5
Slon

Windows 7
 
 

didn't help
My System SpecsSystem Spec
07 Feb 2010   #6
Ryan2320

Windows Seven x64
 
 

Could this be your Router Blocking HTTP Traffic? It also might be your DNS,

Type this IP address into your browser 208.67.216.231 This IP will go to www.google.com if that works then it is your DNS service, What model of router do you have?

Hope this Helps..
My System SpecsSystem Spec
08 Feb 2010   #7
Slon

Windows 7
 
 

Ok so it was virus ... Reinstall...
My System SpecsSystem Spec
08 Feb 2010   #8
CarlTR6

Windows 7 Ultimate 32 bit
 
 

I'm glad you discovered the cause. Are you back up and running yet?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 HTTP is not working




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
http: does have a program associated with it
I suddenly am getting this message each time I click on a website link. What happened and how do I fix it?
Browsers & Mail
Http(ssl)
anyone help me to activate it .. i dont know how to activate any help please!
Browsers & Mail
http 501/http 505
My Internet Explorer (v 8) connects without problem to every URL I enter, with one exception. Every time I attempt to connect to that one URL I get a message indicating http 501/http 505 error. Several days ago I was able to connect to that site without problem but all more recent attempts have...
Network & Sharing
http.sys
http.sys driver does not load. File is found as required in: windows/system32/driver/http.sys Should appear in hidden system devices list. May be corrupted file. Can this driver be updated or reloaded?
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:07.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App