Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Weird Mouse Icon Error

14 Oct 2010   #21
Spacefreak

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Hmmm that's kinda odd. I updated my graphics drivers a few days ago, and I haven't had the problem happen to me yet. I hadn't updated since May, and I had to download and install all of the driver releases between then and now so that it would actually update to the newest version that supposedly fixes the error. I don't know if that could be your problem or not.

I always assumed it was a driver issue, but I don't think it has to do with your motherboard drivers. And since ATI released the drivers with those in the fix, it certainly seems like it's a video driver issue. Though since you have a 4 monitor setup, the driver fixes may not have fixed it for that many monitors. But that's just speculation on my part.


My System SpecsSystem Spec
.
14 Oct 2010   #22
johnhoh

Win7 pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Spacefreak View Post
Hmmm that's kinda odd. I updated my graphics drivers a few days ago, and I haven't had the problem happen to me yet. I hadn't updated since May, and I had to download and install all of the driver releases between then and now so that it would actually update to the newest version that supposedly fixes the error. I don't know if that could be your problem or not.

I always assumed it was a driver issue, but I don't think it has to do with your motherboard drivers. And since ATI released the drivers with those in the fix, it certainly seems like it's a video driver issue. Though since you have a 4 monitor setup, the driver fixes may not have fixed it for that many monitors. But that's just speculation on my part.
I should mention that it never happens upon boot up. The pointer only gets corrupt upon usage, but I cannot pin down what type of usage. For instance, if I am playing two videos at once in firefox and also downloading, the pointer will change just as I cancel one of the videos. Just making that specific example up to say that it happens right when windows is being tasked unusually.
My System SpecsSystem Spec
15 Oct 2010   #23
Spacefreak

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Ahhh that kind of sort of makes sense because video cards don't usually process information for both monitors equally. So if two separate monitors need a decently large amount of power simultaneously from a single card, then you might see some sort of error occur if there's a sudden shift in how much processing power that that monitor needs like when you cancel a video. Again, that's just me speculating, and I'm not really sure if that's the reason.
My System SpecsSystem Spec
.

19 Apr 2011   #24
johnhoh

Win7 pro x64
 
 

just an update.... Its been 6 months now and still no known fix
My System SpecsSystem Spec
18 Aug 2011   #25
Svafa

Windows 7 x64
 
 

I'm on a Windows 7 x64 system with an ATI Radeon 5700 card.

Had this same problem crop up yesterday and have been searching the internet for a fix. I'm using a dual monitor setup and it only affects one of the monitors- at the time, the primary monitor. Bizarrely, when I updated my video driver the problem switched monitors and is now affecting the secondary monitor, but not the primary one. I checked to see if their designations had been changed in the update somehow, but they are still set up the same and identify the same as beforehand.

Additionally, at the time the problem occurred I was running a fullscreen program at a lower resolution than my monitor's normal setting. It's normally 1600x900 and I was running a program at about half that (I can't find anywhere in the program or its documentation that the resolution is noted or able to be changed) with only 64bit colour. Not sure whether the problem may be related to that though. :/
My System SpecsSystem Spec
02 Jun 2012   #26
entombor2

Windows 7 x64
 
 

Mouse problems in Windows 7 (64-bit) anyone who's still searching try this?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Weird Mouse Icon Error




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Weird mouse cursor
sometime my mouse cursor change into like this h7LMNn38wfg after restart or 30min the cursor come back to normal. Is there anything seriously wrong with my computer?
General Discussion
Mouse freezes, followed by system lag and mouse icon turns fuzzy *pics
Hi all, As the title says i occasionally get this problem. My computer qwill freeze for a few seconds followed by system lag which seems to get worse (freezing every few seconds/taking 2 seconds to recognise a click etc.). If i reset my computer it resolves the issue but i was hoping you guys may...
BSOD Help and Support
Weird system error after weird BSOD
Hello, Currently I have a big problem with my Computer, i can't run Windows in normal mode, and currently using Safe Mode I will describe the problem and Windows_NT6_BSOD_jcgriff2.zip DESCRIPTION My computer have some BSOD a few days before, but it's rare and after it restarts, Windows...
BSOD Help and Support
Weird Mouse Problem
I looked at other forums but I guess I keep running into really weird problems. So here's the deal, I've been using a logitech mouse for 2 years. I decided to get a mouse with a higher dpi, so I got a wireless HP mouse same model as this Amazon.com: HP 2.4GHz Wireless Optical Mobile Mouse -...
Hardware & Devices
My mouse is weird.
Hello, well this can only be short and simple I am having troubles with my mouse it is the Razer Deathadder and when I try to copy and paste it goes bonkers literally I will click and hold at the starting of where I want to copy then I try to drag it sometimes it will go to where I want it then...
Hardware & Devices
weird mouse and keyboard jam =\
Hi guys, I've been running windows 7 for almost 3 months now, no problem at all, until recently, my keyboard and mouse would be disabled for a few seconds... then it came back normally working... from time to time it would jam awhile, then after a few seconds, I'd say 5-7 seconds then after that it...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:38.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App