Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Anyone ever seen this?

10 May 2010   #1
lukus89

7 Pro
 
 
Anyone ever seen this?

Hey all, hoping someone can help with my problem:

Attachment 72031

In case you can't tell what i maen, i'm talking about the font. It looks like my main font used for most of the programs is screwed?
I Can't understand why... i've checked accesibility options it doesnt look like anythings set on visual aids...

Cant understand.
Any help greatly appreciated


My System SpecsSystem Spec
.
10 May 2010   #2
electrotune1200

Windows 8 Pro
 
 

Hello,

Try typing "Fonts" into windows search. Open the Fonts folder that appears.

On the left side select Font Settings.

Then click on Restore Default Font Settings.

I hope this is what you were after.
My System SpecsSystem Spec
10 May 2010   #3
lukus89

7 Pro
 
 

Hey, thanks for the suggestion.
Afraid it didn't work...
Any other ideas? real noodle scratcher!
My System SpecsSystem Spec
.

10 May 2010   #4
lukus89

7 Pro
 
 

Hey,
Problem fixed. For anyone wanting to know why this happens:

Seems to happen after a failed install of Office 2010. I did a system restore to sort it.

Hope this helps anyone else with the issue.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Anyone ever seen this?




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:52.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App