Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD is back with a vengance!

10 May 2010   #1
adroc31

Windows 7 Home Premium
 
 
BSOD is back with a vengance!

It would occur frequently a few months ago.....then it hadnt happened for a bit and now its starting to come back again
I have attached my mini dump files
thank you in advance to anyone who can help


My System SpecsSystem Spec
.
10 May 2010   #2
usasma
Microsoft MVP

 
 

I'm suspecting hardware problems with your video adapter - most likely with the onboard memory.

6 crashes (from 27 March 2010 to the present)
5 different BSOD error messages (0xA; 0x1A (x2); 0x50; 0xC2; 0x116) with 5 different things being blamed.
This usually indicates a hardware problem - and this one seems to point to memory and to the video card.

I'd suggest trying the steps here: https://www.sevenforums.com/crash-loc...eshooting.html

Also, please remove or update these older drivers that were loaded at the time of the crash. Don't use Windows Update or the Update drivers function of Device Manager.
Please use the following instructions to locate the most currently available drivers to replace the one's that you uninstall OR remove:
Quote:
How To Find Drivers:
- search Google for the name of the driver
- compare the Google results with what's installed on your system to figure out which device/program it belongs to
- visit the web site of the manufacturer of the hardware/program to get the latest drivers (DON'T use Windows Update or the Update driver function of Device Manager).
- if there are difficulties in locating them, post back with questions and someone will try and help you locate the appropriate program.
- - The most common drivers are listed on this page: Driver Reference
- - Driver manufacturer links are on this page: http://www.carrona.org/drvrdown.html

Here's the older drivers. Please pay particular attention to any dated 2007 or earlier:
Code:
adfs.SYS     Thu Jun 26 16:52:37 2008 - Adobe File System Driver - http://www.carrona.org/dvrref.html#adfs.SYS
AsIO.sys     Mon Dec 17 04:11:49 2007 -    Asus PCProbe Utility - http://www.carrona.org/dvrref.html#AsIO.sys
JmtFltr.sys  Fri Sep 28 13:04:57 2007 - JMicron JMB38X Memory Card Reader Driver - http://www.carrona.org/dvrref.html#JmtFltr.sys
vhidmini.sys Fri Sep 28 13:21:57 2007 - most likely an IVT Corporation BlueSolei Bluetooth HID Mini driver - http://www.carrona.org/dvrref.html#vhidmini.sys
Summary of the BSOD's:
Code:

Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Mon May 10 18:24:17.841 2010 (GMT-4)
System Uptime: 0 days 0:05:54.856
BugCheck A, {10, 2, 1, fffff80002ce1a5f}
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiReplenishPageSlist+100 )
BUGCHECK_STR:  0xA
PROCESS_NAME:  svchost.exe
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Sat May  8 12:02:50.110 2010 (GMT-4)
System Uptime: 0 days 0:32:13.125
BugCheck 1A, {41284, 904c001, 1e1b, fffff70001080000}
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+4a83 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41284
PROCESS_NAME:  explorer.exe
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Wed Apr 28 18:56:10.587 2010 (GMT-4)
System Uptime: 0 days 0:01:16.601
BugCheck 50, {fffffa80a435b01b, 0, fffff80002cd343b, 5}
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiAgeWorkingSet+41b )
BUGCHECK_STR:  0x50
PROCESS_NAME:  System
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Tue Apr 27 00:27:58.000 2010 (GMT-4)
System Uptime: 0 days 3:51:17.015
BugCheck C2, {7, 1097, 0, fffff8a0020341a0}
Probably caused by : fileinfo.sys ( fileinfo!FIStreamLogForNL+203 )
BUGCHECK_STR:  0xc2_7
PROCESS_NAME:  svchost.exe
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Tue Apr 20 18:04:03.470 2010 (GMT-4)
System Uptime: 0 days 0:00:37.485
*** WARNING: Unable to verify timestamp for dxgkrnl.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for dxgkrnl.sys
BugCheck 116, {fffffa800c4a64e0, fffff88003f0602c, 0, d}
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+602c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Mar 27 16:25:00.142 2010 (GMT-4)
System Uptime: 0 days 0:20:15.188
BugCheck 1A, {403, fffff680000451a0, cb300002e9264025, fffff6800005496a}
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+31f72 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_403
PROCESS_NAME:  explorer.exe
My System SpecsSystem Spec
10 May 2010   #3
apollodominion

Windows 8 X64 M3 8102 / Windows 7 Ultimate X64
 
 

its the RAM over heating prob. I had it on my old pc wich is now my server its swas Corsair XMS2 4gb kit.

when you first turn your pc on hit F8 till you see boot options and goto the bottom one (Memory test) and run that.
My System SpecsSystem Spec
.

21 May 2010   #4
adroc31

Windows 7 Home Premium
 
 

so i tried to download new drivers but am having trouble locating them by the link or google
to be quiet hinest i think im in a little over my head with this problem and its still occuring.
and to top it off my seagate external drive thaht i keep my back ups on and turn on maybe once a month just decided it needs to be reformatted and wont work anymore???
i was wondering if anyone could recommend a good computer repair place in the new york / brooklyn area
at this point i want to bring it to someone to do a full diagnostic / trouble shoot and fix all the little issues ive had as well as this bsod thing that wont go away...most of my parts are under warentee so thats good just need to know what to exchange
all your help is appriciated
thanx
My System SpecsSystem Spec
21 May 2010   #5
adroc31

Windows 7 Home Premium
 
 

any1? good computer repair place in the ny / brooklyn area?
My System SpecsSystem Spec
24 May 2010   #6
adroc31

Windows 7 Home Premium
 
 

could use a suggestion ive been researching online and everyone icome across just wants to reformatt everything and i dont want to lose my programs, settings etc....
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD is back with a vengance!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Back-to-back BSoD
About 10 minutes ago I was starting to experience back-to-back BSoD, making this thread in hopes another doesn't happen as I do so. I have no idea what is causeing it, but it could possibly be "Evga Precision X" I installed yesterday to improve my GPU cooling since "automatic mode" never goes above...
BSOD Help and Support
Random BSOD--Several different codes back to back. New computer.
Computer seems stable and then will randomly BSOD-- Doesnt seem to be consistent with what im doing. A few of the BSOD's came after a 'error memory reference line' or something like that. Computer is new, I installed drivers with supplied disks from motherboard manufacturer (asus). At first I...
BSOD Help and Support
Something very wrong with Corsair Vengance Timings
Ok...so I install my new ram, and I'm all very happy. A hour or two later I decide to run a benchmark on my ram. The benchmark says that my 16Gb of ram is only processing about 12Gb a second, when other benchmarks on the internet say Gb will do 20+ Gb/s. I open cpu-z, and pop over to the memory...
Hardware & Devices
Trying to Change back my windows 7 Icons back to default
Alright Guys I installed Iconpackager the latest version. I wanted to change my icons to something else so I did that. Now when I wanted to change them back to default I selected the windows default icons but when I did that all the icons were windows vista. If anyone knows my problem please let...
Themes and Styles
Microsoft strikes back at Google on e-mail back-up plan
Microsoft strikes back at Google on e-mail back-up plan | ZDNet
News
How to get the Audio Output Device back and re install back onto Windo
Hi, I've been on Window's 7 Ultimate 7 64bit for the past three months. Everything have been working smoothly. I've been having the sound perfectly until I recently wanted to listen to a youtube clip and there is no sound. It says "No Audio Output Device Installed". I have tried various...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

й Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:03.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App