Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I can't fix this...

18 May 2010   #1
iHistorical

Windows 7
 
 
I can't fix this...

I posted a post earlier and the guy said it was because of AVG so I took that off and know it happened to me again. I hate this.

051810-58905-01.dmp


My System SpecsSystem Spec
.
19 May 2010   #2
lectricfunrl

Ubuntu
 
 

that's a tough read! I was wondering if you could describe the issue? from the look of it, it seems that your SQL server is configured to corrupt data? When does the issue occur? During updates, running scripts? I'm no pro. I can just surf around to help. Interesting file though, although I didn't enjoy the website! , funny you should mention AVG as that website has ads precisely like AVG's. You also have Norton installed, geekU has said time and again multiple anti-virus programs is a bad idea!
In either case, if you could elaborate I will look it up and see what I can find on the matter. Hope your business isn't suffering, huh? It's encoded, which isn't even really a topic I stare at if it isn't in letters and numbers, I'm very unfamiliar with the matter.
My System SpecsSystem Spec
19 May 2010   #3
lectricfunrl

Ubuntu
 
 

I might also add that your dump file tried to add an xml document to my start list. I suppose that might be expected when trying to help people with technical issues involving computers.
My System SpecsSystem Spec
.

19 May 2010   #4
lectricfunrl

Ubuntu
 
 

My System SpecsSystem Spec
19 May 2010   #5
lectricfunrl

Ubuntu
 
 

you might refer to this report as well. http://www.osr.com/crash_analysis.pdf
My System SpecsSystem Spec
19 May 2010   #6
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by iHistorical View Post
I posted a post earlier and the guy said it was because of AVG so I took that off and know it happened to me again. I hate this.

051810-58905-01.dmp


This one is easy Pool_corruption (MEMORY). I would download memtestx86 burn it to dvd and run it for at least 5 passes.

BugCheck 19, {3, fffff8a012bbeb40, fffff8a0, fffff8a012bbeb40}
Probably caused by : Pool_Corruption ( nt!ExFreePool+75b )


Let us know if you need help with this


Ken
My System SpecsSystem Spec
19 May 2010   #7
lectricfunrl

Ubuntu
 
 

My System SpecsSystem Spec
Reply

 I can't fix this...




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:15.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App