Hi Mods -- edit facility seems to be ansent now


  1. Posts : 5,941
    Linux CENTOS 7 / various Windows OS'es and servers
       #1

    Hi Mods -- edit facility seems to be ansent now


    Hi Mods
    I can't seem to get the EDIT post facility working at the moment.
    I'm currently logged on in Paris via ORANFE France public wi-fi service not sure if that has any bearing on the issue. As I'm typing on a HORRIBLE AZERTY keyboard I'm making a LOT of mistakes so I need the EDIT facility to work so I can correct stuff.

    Cheers
    jimbo
      My Computer


  2. Posts : 8,399
    ultimate 64 sp1
       #2

    may not be much help, but mine works

    what's the problem? and browser?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Hi Mods -- edit facility seems to be ansent now-edit.png  
      My Computer


  3. Posts : 5,941
    Linux CENTOS 7 / various Windows OS'es and servers
    Thread Starter
       #3

    Hi there
    IE8
    W7 x-64 enterprise

    Cheers
    jimbo
      My Computer


  4. Posts : 1,127
    Win7U 64 RTM
       #4

    No issues here. Sounds like a local problem. Simple things first...I would try restarting the machine (which, by neccesity, restarts IE as well).

    James
      My Computer


  5. Posts : 5,941
    Linux CENTOS 7 / various Windows OS'es and servers
    Thread Starter
       #5

    Hi there
    thanks -- that did it --had to logon again to Orange wifi -- must be something in the local system.

    Cheers
    jimbo
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:08.
Find Us