Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Gone in less than 60 seconds

06 Dec 2011   #11
msdos622wasfun

Windows 8 Release Preview x64
 
 

I guess it just goes to show, expensive cars can crumple and mangle as well as any others.
My System SpecsSystem Spec
06 Dec 2011   #12
seavixen32

Windows 7 Ultimate SP1 64-Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by JaidynM View Post
Does anyone find it odd that all the cars are the same colour?
It's amazing what Photoshop can do these days!
My System SpecsSystem Spec
06 Dec 2011   #13
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by seavixen32 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by JaidynM View Post
Does anyone find it odd that all the cars are the same colour?
It's amazing what Photoshop can do these days!
Hmmm.... Did you guys even read the article???

BTW here's another "photoshopped" article on the pileup - Video: Counting the cost of Japanese super car pile-up as classic Ferrari Testarossa pays heaviest price - Telegraph

And the most popular color for a Ferrari is red - Ferrari Overview
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
pc freezes for few seconds
hi all, in the last months i've been facing this problem, as in title: quite often, most of all if the computer is doing some "heavy" work like watching a video or video games, it freezes, leaving me watching the same still screen for a few seconds and not being able to move the cursor or...
General Discussion
Startup time from 75 seconds to 165 seconds. What is wrong?
Hello forum. I have a month-old Dell Inspiron N7010 Core i5 460M with 6 gigs of ram running on Windows 7. Until recently, it has been starting up in about 75 seconds. However, out of nowhere, it suddenly began starting up in between 2 and a half minutes to 3 minutes. I am completely baffled,...
Performance & Maintenance
I lag 1-3 seconds every 30 seconds
Ok this is very irritating. I dont know what causes this lag but sometimes I get this and it gets very annoying. I have no idea wat is the cause. I have windows 7 32 bit, 2GB of Ram, 3.73 GHz CPU. When I go to task manager > performance > resource monitor this is what I get:...
General Discussion
1 second gap every 60 seconds
Hello there, It has been some time now I was trying to figure out what the heck is wrong in my network. I tried 3 different routers and I get the same results. I tried two different computer - the result is the same. My ISP (ADSL24) says that all is ok with my line. Here's the link to the...
Network & Sharing
RC hangs ~every 4 seconds for about 2-3 seconds
Pretty much the title here. Except sometimes it will work just fine if I'm not doing too much. The startup also hangs after the splash logo to the login screen for about 10 seconds. In build 7000, there was no lag at all. Any ideas? Driver suggestions? Not sure.... Thanks!
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:51.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App