Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Strange forum issues.....

22 Dec 2011   #21
Faceofjoe421

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Is it me or is the Quick Reply box messed up too?

Safari Web Browser for iPhone 4.

Edit: Works in Opera Mini for iPhone.
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2011   #22
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

IE 9 32bit. SF Blue Wide.

Everytime now.


Attached Thumbnails
Strange forum issues.....-messed-up-view..png  
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2011   #23
z3r010

 

I'm in that skin atm and cant replicate, tbh it looks like you have a corrupt style sheet cached - the only thing I can suggest atm is clearing your temp internet files.
My System SpecsSystem Spec
.

22 Dec 2011   #24
derekimo

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 10 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
I'm in that skin atm and cant replicate, tbh it looks like you have a corrupt style sheet cached - the only thing I can suggest atm is clearing your temp internet files.

I just got another one myself, I'll try clearing temp files.

It does appear to be sporadic for me though.


Attached Thumbnails
Strange forum issues.....-forum-issue.jpg  
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2011   #25
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

Yeah it is sporadic. I'll try clearing mine as well and see what happens.
My System SpecsSystem Spec
26 Dec 2011   #26
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

It is back.
Five times in a row even after cache cleared.

IE9 32bit.
SF Blue Wide


Attached Thumbnails
Strange forum issues.....-pms.png  
My System SpecsSystem Spec
28 Dec 2011   #27
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Same here after sending a PM. IE8 32bit, Seven BlueC
Strange forum issues.....-untitled.jpg


My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
Strange post - Join a Forum
Hello, This is a strange notice, maybe you can help, I am trying to register to a forum "cdburner xp forum" here: "https://forum.cdburnerxp.se/register/?do=validating" I checked several times my email - no link sent, pressed several times 'resend confirmation' - nothing happened. Is there some...
Chillout Room
Forum looks strange on IE?
I rarely use Internet Explorer ,but this is what sevenforums looks like on it I must have a setting wrong ,looks fine on chrome and other sites look fine on iE What's up with this?
Browsers & Mail
Is there a Forum issues Forum
Most places I've been to have a dedicated subforum for handling issues or questions regarding the forum, moderation and similar. Do we have one such here?
Chillout Room
Strange Forum Message
I am trying to access this thread ( https://www.sevenforums.com/general-discussion/51150-large-file-downloads.html ) and get the message below. I am puzzled. Can anybody please clarify why that is happening. http://i260.photobucket.com/albums/ii36/whs37/HTG21/2009-12-31_2148.png
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:45.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App