Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Managing attachments

13 Oct 2013   #1
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 
Managing attachments

I don't know whether it is the server or something on my machine but I am having great difficulty in attaching snips etc to posts anyone else having problems??

Have run SFC and scanned with everything I have and used the CCleaner but to no avail!!
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #2
derekimo

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 10 Pro x64
 
 

Working fine here,


Attached Thumbnails
Managing attachments-attaboy.jpg  
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #3
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Hmm looks like something I should have got for my management / clinical position at the old local hospital but heck I don't know I'll try one back and see again.

Nope doesn't want to go must be something my end mate thanks for the reply though.

I might run a rootkit cos MBAM found 64 malwares a while ago which is making me wonder if my security is on the ball.


Attached Thumbnails
Managing attachments-adaptor.png  
My System SpecsSystem Spec
.

13 Oct 2013   #4
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Hmm very strange the ref did not go but the image did so I will try one more.

Obviously not going to play
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #5
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Nope looks awfully like a reinstall job I don't know if it is the new SSD or not but at least I cloned the 840 to this EVO thing.
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #6
Layback Bear

Windows 10 Pro. 64/ version 1709 Windows 7 Pro/64
 
 

From post #3

Quote:
I might run a rootkit cos MBAM found 64 malwares a while ago which is making me wonder if my security is on the ball.
I would focus on more security scans. That is a lot of malware. Their may be more.

I'm not sure how the security on this Forum is used or set up but the security on this Forum might not allow a infected snip that it detects.
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #7
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Well everyone I have narrowed it down to it probably being the EVO I have replaced the 840 with I think it might be a return job. Have the 840 back in now so will soon see what happens eh?
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #8
Golden
Microsoft MVP

Windows 7 Ult. x64
 
 

How does that affect the ability to manage attachments?

Scan for malware John - your system sounds like it needs it from your previous description.
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #9
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Golden View Post
How does that affect the ability to manage attachments?

Scan for malware John - your system sounds like it needs it from your previous description.
Yes mate I did with just about everything except the TDSS I think the problem is with the drive itself as when I first cloned the 840 to the EVO it stopped at 75% saying there was a broken pipe whatever that means.

I have the 840 back in now and the problem has gone away so I am going to wipe that drive and do another clone and if the problem persists then I might have just got a lemon. I must say when I got the EVO I thought it would be a tad quicker than the 840 but if anything it was a little slower. So both those facts a makes me suspicious of the drive.
My System SpecsSystem Spec
13 Oct 2013   #10
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Well happy to say it is going like a rocket now and have just swapped in a new card so I am going to get what i can off this EVO and see what happens with a new install on it. Just to make sure it wsasn't a glitch before RAMing the thing.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
Managing Shortcuts
I moved Outlook 2007 from the Start Menu to the Desktop. How do I move it back to the Start Menu, Microsoft Office folder?
General Discussion
Managing Partitions
I just reloaded Windows 7 due to corruption during and update. So now I have the new Windows 7 in a partition using C:. But I also have other partitions that have data in them. Is this all new data, or should I purge some of this. In particular the Recovery partition has 10GB of data, but this...
General Discussion
Managing desktops
Is there a way to unatended remote connect to a desktop, using existing MS tools, and share the desktop, without having to wait on the other user to give me a thumbs up? Scenario: I work on a remote PC, and need the user there to be able to view the desktop while I work on it. However I...
Network & Sharing
Managing Boot option
Hello Sir ! I've two os i.e. xp service pak2 and Windows 7. xp service pak2 is Default. When i'm using Windows 7. I change the boot display time to 0 Seconds. So, when i restart my computer i have only the choice list of xp service pak2 So, How can i entered in my windows 7 os. Please...
Installation & Setup
Managing Network Locations
I do not know where to look to find list of network locations. In Vista I could find and delete network locations. My network name has changed and while it shows up properly when connected via wireless, when I use the Lan connection it shows up under the old network name. When I try to leave my...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:22.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App