Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Help, I think I broke my cloaking device

09 Mar 2016   #1
JBmorris

Windows Vista Business 32bit
 
 
Help, I think I broke my cloaking device

I can't turn it back on, I think I broke it. The switch switch still works, it just doesn't do anything. Hmmm

Now my online and offline status is visible...

well time to fix it...see what I can do.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
NAS device shown as UPnP Media Device not Storge Device in Explorer
I have three NAS units on my home network - WD My Cloud 6TB, WD My Book Live Duo 8TB and Seagate GoFlex Home 4TB. The two WD units show up as storage devices but the Seagate shows up as a UPnP AV device. This means I cannot see or access any of the folders. I can only get to it thru Window Media...
Network & Sharing
over cloaking cpu Intel I3 and it's graphics HD 1000
Guys as you all can see my specifications of the laptop so any one can help me by telling me how to over cloak my Intel i3 M370 processor and my graphics HD 1000 my laptop hp g42 458tu model. Any help will be appreciated
Graphic Cards
I Broke Windows 7
Hi all, First time posting. Sorry if I require a little patience. I just broke Windows. I was trying to install Ubuntu, so I shrunk my C:/ partition, removed my recovery (heh) and HP Tools partitions, and used Gparted (live USB) to split the free space into a root, swap, and home directory....
Installation & Setup
Is the PSU broke ?
Hi My dad's PC recently went out so I went to take a look at It. Now he pretty clean with his PC but he not to tech savy when it comes to components. When I went to look at it I noticed there was a green Little light and it was flashing on and off. Does that mean the PSU is bad ? or did the...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:10.
Twitter Facebook Google+